Реклама

🎮 Нова консоль Xbox може вийти у 2026 з процесором Zen 5 та раніше PlayStation 6 — чутки

Čytaty latynkoju
🎮 Нова консоль Xbox може вийти у 2026 з процесором Zen 5 та раніше PlayStation 6 — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Нова консоль Xbox може вийти у 2026 з процесором Zen 5 та раніше PlayStation 6 — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft можуть готуватися до випуску нової консолі Xbox вже у 2026 році та, що доволі ймовірно, вона в такому випадку вийде раніше PlayStation 6.

Напередодні на YouTube-каналі RedGamingTech з нами поділились чутками з приводу ймовірного наступника Xbox Series X/S терміни випуску якого вірогідно змістилися після великого витоку документів Microsoft, де згадувалась нова консоль та оновлені Series X та S.

З посиланням на власні джерела автор відео відзначає, що консоль може вийти у 2026 році та буде оснащена процесором Zen 5. Натомість у документах, згаданих вище відзначалась наявність процесора Zen 6.

У виданні Wccftech відзначають, що таким чином наступне покоління консолей Xbox вийде раніше за  PlayStation 6. Таким чином компанія можливо хоче задати тон новому поколінню консолей, як це було з Xbox 360.

Звісно, у перспективі  «новий Xbox» буде слабшим за потенційну PlayStation 6, однак це зробить її дешевшою, а також дозволить згодом Microsoft випустити оновлену та потужнішу версію.

Звісно, що це все поки що лише чутки до яких варто ставитись з обережністю. Якщо дійсно зараз у Xbox сконцентровані на новому Xbox, то у Sony поки що за чутками займається своєю PlayStation 5 Pro, ймовірні характеристики якої нещодавно потрапили у інтернет.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...