Реклама

😮 Sony очікує на витік повноцінних характеристик PlayStation 5 Pro цього місяця — Том Гендерсон

Čytaty latynkoju
😮 Sony очікує на витік повноцінних характеристик PlayStation 5 Pro цього місяця — Том Гендерсон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Sony очікує на витік повноцінних характеристик PlayStation 5 Pro цього місяця — Том Гендерсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony очікує, що уже цього місяця відбудеться витік усіх характеристик майбутньої PlayStation 5 Pro. Про це повідомляє відомий інсайдер Том Гендерсон у своєму дописі в Twitter (X).

Він відзначив, що причиною цього буде те, що компанія почне поширювати серед розробників прототипи PS5 Pro. Нагадаємо, що раніше Гендерсон відзначав, що саме у 2023 році розпочне поширювати серед розробників оновлену версію консолі. Спершу її мали отримати внутрішні студії PlayStation, а згодом і сторонні розробники.

Додамо, що допис інсайдера про витік є відповіддю на запитання користувача до Гендерсона, який попросив прокоментувати його новий витік з ймовірними характеристиками PS5 Pro. На це він відповів, що не коментує витоки інших людей, адже він нічого не знає.

Щодо витоку про який йде мова, то на форумі ResetEra з’явились нові можливі характеристики оновленої консолі PlayStation 5:

  • Новий процесор від AMD під кодовою назвою Viola та який виготовлений на TSMC N4P
  • Процесор має підтримку архітектуру zen2, яка використовується в наявній PS5 для сумісності, але частота знову буде динамічною з піком у 4,4 ГГц. 64 КБ кеш-пам’яті L1 на ядро, 512 КБ кеш-пам’яті L2 на ядро і 8 МБ кеш-пам’яті L3
  • Trinity — кульмінація трьох ключових технологій. Швидке зберігання (апаратне прискорення стиснення і розпакування, вже наявна ключова технологія PS5), прискорене трасування променів і масштабування
  • Архітектура RDNA3, але вона використовує покращене трасування променів з RDNA4
  • 3584 шейдерів, 224 TMU і 96 ROP.
  • 16 ГБ GDDR6 зі швидкістю 18 Гбіт/с. 256-бітна шина пам’яті з пропускною здатністю 576 ГБ/с
  • Цільова частота графічного процесора 2,0 ГГц. Це забезпечує пікову продуктивність TFLOP з подвійною видачею в діапазоні 28,67 TFLOP.
  • XDNA2 NPU буде представлений з метою прискорення технології масштабування за допомогою машинного навчання, розробленої Sony на замовлення. Це буде одним з основних фокусів PS5 Pro мета якого стабільне відтворення 4K з понад 30 FPS.

Також у цьому витоку відзначається, що на офіційний анонс PS5 Pro варто очікувати у вересні 2024 року.

Нагадаємо, що у жовтні Sony представила нам PlayStation 5 Slim зі знімним дисковим приводом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...