Реклама

😉 Cтосунки між Лінком та Зельдою залежать від уяви гравця — продюсер The Legend of Zelda

Čytaty latynkoju
😉 Cтосунки між Лінком та Зельдою залежать від уяви гравця — продюсер The Legend of Zelda
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😉 Cтосунки між Лінком та Зельдою залежать від уяви гравця — продюсер The Legend of Zelda
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo підтверджують, що у компанії свій особливий підхід до розуміння того, що таке відеоігри та яка роль гравця у цьому.

У черговому інтерв’ю, яке дав продюсер серії ігор Legend of Zelda Ейдзі Аонума для порталу IGN у нього запитали, чи Лінк і Зельда у романтичних стосунках в Tears of the Kingdom. Однак замість відповіді «так», чи «ні» він відповів, що це все залежить лише від уяви гравця.

Я не думаю, що «Зельда» належить до тих ігор, де команда розробників каже: «Це і є «Зельда», це і є історія, це і є гра». Все, що команда розробників хоче донести, вже закладено в гру. А решта залежить від уяви гравця та його рефлексії про те, що він відчуває... що він пережив у грі.

Таким чином можна сказати, що розробники роблять гравця співтворцем історії в залежності від того, що він «відчуває» після того досвіду, який йому пропонують у грі розробники.

Це серія (ігор The Legend of Zelda), яка дуже добре підходить для того, щоб кожна людина грала, а потім згадувала та інтерпретувала елементи історії по-своєму. У нас є ці головні гравці в кожній грі: і Зельда, і Ганон, і Лінк, і кожен з них з'являється і відіграє свою роль потенційно трохи по-різному в кожній грі.

Нагадаємо, що напередодні Аонума відзначив, що наступна The Legend of Zelda буде абсолютно новою історією ніяк не пов’язаною з Tears of the Kingdom.

Також у нас ви можете ознайомитись з нашим оглядом The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom в рамках рубрики «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...