Реклама

😮 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom не отримає сиквел. На нас очікує новий Гайрул

Čytaty latynkoju
😮 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom не отримає сиквел. На нас очікує новий Гайрул
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom не отримає сиквел. На нас очікує новий Гайрул
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсер серії ігор Legend of Zelda Ейдзі Аонума, а також геймдиректор Хідемаро Фуджібаяші, що наступна гра буде абсолютно новою історією не пов’язаною з Tears of the Kingdom (TOTK).

Цього разу вони відзначили, що TOTK є «апофеозом» тієї версії Гайрулу, який вони створили у Breath of the Wild. Як відзначив Аонума:

Як я вже згадував раніше, у Tears of the Kingdom ми прагнули розвинути світ, який ми створили у Breath of the Wild, і дійсно вичерпати можливості того, що ми могли вкласти в цей світ. Я думаю, що це — якщо використати дещо інший термін — апофеоз, або остаточна форма тієї версії The Legend of Zelda. У зв'язку з цим, я не думаю, що ми будемо робити пряме продовження світу, подібного до того, який ми створили.

Таким чином ми можемо говорити про те, що ця версія «Зельди» завершилась і нам варто очікувати на нову ітерацію. Тут же можна сміливо припускати, що вона припаде уже на нову консоль від Nintendo, адже окрім можливостей закладений у Breath of the Wild також вичерпались і можливості Switch.

Також як відзначили Аонума та Фуджібаяші з огляду на свій підхід до серії, вони завжди хочуть «пробувати щось нове та йти різними шляхами» задля того, щоб дійсно здивувати гравців.

Нагадаємо, що напередодні вони відзначили, що основним фактором наступної The Legend of Zelda будуть розваги, а Аонума зауважив, що фанати уже можуть з нетерпінням очікувати на «новий досвід».

Також у нас ви можете ознайомитись з нашим оглядом The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom в рамках рубрики «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...