Реклама

🙃 Xbox може вперше в історії обійти PlayStation за доходами

Čytaty latynkoju
🙃 Xbox може вперше в історії обійти PlayStation за доходами
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Xbox може вперше в історії обійти PlayStation за доходами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що наступного року Microsoft має всі шанси обійти Sony за рівнем доходів у секторі відеоігор.

Таке припущення можна зробити на основі нещодавно опублікованого Звіту про світовий ринок ігор за 2023 рік від Newzoo, яка займається аналітикою даних у ігровій сфері.

У звіті відзначається, що якби Microsoft зуміла закрити свою угоду з придбання Activision Blizzard раніше, то це об’єднання зробило б дохід Xbox вищим ніж у PlayStation. Це можливо б вперше в історії ігровий підрозділ зумів би обійти Sony за цим показником.

Однак, якщо відкинути «мрії», то побачимо, що цього року Microsoft посіла лише четверте місце за рівнем доходів від ігор. Вона залишилась позаду Apple, Sony та Tencent, яка впевнено посідає перше місце з $15,4 млрд доходу.

Когось може здивувати позиція Apple, однак у звіті відзначається. що це все завдяки успіху таких ігор як: PUBG Mobile, Honor of Kings, Roblox, Genshin Impact, Honkai: Star Rail. Нагадаємо, що нещодавно у нас вийшов матеріал про те, чи варто закривати очі на дружбу творців Genshin Impact та росії.

Однак повернімося до Activision Blizzard. Можна побачити, що за цей рік компанія зайняла сьому сходинку і якби на початку року угоду з придбання було закрито, разом з Microsoft компанія піднялась би на друге місце з сумарним результатом $10,4 млрд.

Наразі нам залишається лише чекати наступного року і лише тоді ми зможемо дізнатись, чи зуміє Microsoft обійти Sony за доходами в іграх.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...