Реклама

🤔 Unity запускає набір ШІ-інструментів, які мають полегшити створення ігор

Čytaty latynkoju
🤔 Unity запускає набір ШІ-інструментів, які мають полегшити створення ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Unity запускає набір ШІ-інструментів, які мають полегшити створення ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Unity повідомила про те, що запускає у ранньому доступі свою ШІ-платформу Muse — набір інструментів на основі штучного інтелекту, який призначений для спрощення процесу розробки ігор. Вартість набору становить $30.

Відзначається, що Muse створено для розробників різного рівня кваліфікації. Сама платформа дозволяє корстувачам створювати придатний для використання код у взаємодії з чат-ботом.

Бот має повний доступ до бібліотеки ресурсів платформи та використовуючи інформацію з неї й буде генерувати відповіді на будь-які питання розробника.

Такж платформа має інструменти для спрощення створення 2D спрайтів. Він автоматично генерує спрайти, які відповідають заданим параметрам, і пропонує кілька варіантів. Аналогічний процес стосується й 3D-проєктів.

Також відзначається, що інструменти для роботи зі спрайтами та текстурами були навчені на даних та зображеннях, які належать самій Unity або ліцензованих компанією продуктах.

Тобто це дає гарантію того, що платформа не зможе порушити жодного закону про авторське право. Сама Unity зауважує, що результати роботи Muse ніколи не міститимуть людей, логотипів чи впізнаваних художніх стилів.

У компанії також відзначають, що інструменти для спрощення роботи зі спрайтами та текстурами це лише початок. Найближчим часом у Muse також мають додати ШІ-інструменти для анімації персонажів та налаштування поведінки NPC.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що глава Unity Джон Річітелло залишив свою посаду після реакції розробників на нововведення з платою за використання рушія компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...