Реклама

🤔 Unity вносить зміни до своєї політики щодо плати з розробників

Čytaty latynkoju
🤔 Unity вносить зміни до своєї політики щодо плати з розробників
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Unity вносить зміни до своєї політики щодо плати з розробників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після неоднозначного анонсу комісії для розробників (про це тут і тут) Unity внесла значні зміни до своєї програми оплати. Також компанія попросила вибачення за нововведення, яке  викликало різку реакцію від спільноти розробників.

У пості у своєму блозі Unity повідомляє, що тепер проєкти, які були створенні на поточній та попередніх версіях Unity, не підпадають під нову систему оплати. Нововведення буде стосуватися лише тих, хто перейде на нову версію Unity з «довгостроковою підтримкою» (LTS), починаючи з 2024 року.

Тобто компанія зауважила, що «ви можете залишатися на умовах, застосовних до версії редактора Unity, яку ви використовуєте — до тих пір, поки ви продовжуєте користуватися цією версією».

Тепер плата за використання не застосовуватиметься до жодного проєкту, створеного на рівні Unity Personal, який залишиться повністю безкоштовним. До того ж проєкти Unity Personal тепер зможуть залишатися на цьому рівні до тих пір, поки розробник не сягне річного доходу в $200 000. Відзначимо, що раніше ліміт був $100 000. Проєкти цього рівня тепер не зобов’язані показувати заставку Made with Unity на початку гри.

Також відзначається, що Unity тепер планує стягувати плату лише з тих проєктів, які досягли $1 млн доходу за останні 12 місяців і 1 млн «початкових залучень» (тепер замість терміну installs використовується engagements) за весь час свого існування. Раніше межа була на рівні $200 000 та 200 000 встановлень.

Також плата також буде обмежена 2,5% від доходу. Розраховано це для того, щоб запобігти ситуаціям, коли проєкти з великою кількістю встановлень, але невеликим доходом можуть просто збанкрутувати через накопичення невеликих платежів.

Або ж розробник може обрати систему, де по новому розраховано розмір комісії.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...