Реклама

👀 Глава Unity Джон Річітелло залишив посаду

Čytaty latynkoju
👀 Глава Unity Джон Річітелло залишив посаду
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Глава Unity Джон Річітелло залишив посаду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джон Річітіелло залишив посади президента та генерального директора Unity.

Річітіелло залишив посаду після скандалу, пов’язаного зі зміною бізнес-моделі компанії. Нагадаємо, Unity планувала брати комісію з усіх розробників за використання свого ігрового двигуна.

Розробники розкритикували це рішення компанії. Зрештою компанія пішла на поступки й 22 вересня оголосила про відмову від нових планів.

Тепер місце генерального директора, президента та члена ради директорів зайняв Джеймс М. Уайтхерст. Головою ради директорів став Рулоф Бота. Варто зазначити, що це — тимчасові призначення, й компанія почала шукати кандидата на пост постійного CEO компанії.

Офіційну причину звільнення Річітіелло не назвав, проте вже відомо, що він продовжить консультувати Unity для забезпечення плавного переходу.

Для мене було великою честю очолювати Unity протягом майже десяти років і служити нашим співробітникам, клієнтам, розробникам і партнерам, які всі відіграли важливу роль у розвитку компанії. Я з нетерпінням чекаю підтримки Unity під час цього переходу та буду спостерігати за майбутнім успіхом компанії.

Джон Річітіелло

Раніше ми розповідали, що Unity вносить зміни до своєї політики щодо плати з розробників.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...