Реклама

🌚 Філ Спеснер розглядає гравців на PS5 та Nintendo Switch як частину спільноти Xbox

Čytaty latynkoju
🌚 Філ Спеснер розглядає гравців на PS5 та Nintendo Switch як частину спільноти Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Філ Спеснер розглядає гравців на PS5 та Nintendo Switch як частину спільноти Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Xbox, так би мовити, останнім часом на гайпі з огляду на закриття угоди з придбання Microsoft Activision Blizzard. Філ Спенсер не втомлюється роздавати нові інтерв’ю та ділитися «особливим» підходом Xbox до індустрії.

У своєму нещодавньому інтерв’ю для японського видання Famitsu він поділився своїм баченням того, що він вважає за спільноту Xbox.

Раніше він вже говорив, що це поняття не обмежується консоллю від Microsoft і цього разу навіть розповів, що ці межі доволі широкі. Філ Спенсер розглядає як частину спільноти Xbox гравців на Nintendo Switch, PlayStation, Steam Deck та Asus ROG Ally.

Я думаю, що коли мова йде про апаратне забезпечення, мова йде не просто про намагання вписатися в те, що роблять інші компанії, а про те, що ми можемо запропонувати щось унікальне для користувачів Xbox, так само, як ми думаємо про ROG Ally та Steam Deck як про частину спільноти Xbox. Ми також повинні розглядати велику кількість користувачів Nintendo Switch та PlayStation як частину спільноти Xbox у майбутньому.

Загалом доволі логічне твердження Спенсера, адже ґеймери з Asus ROG Ally та Steam Deck вже є частиною спільноти Xbox, оскільки вони можуть грати в ігри, видані Xbox, до прикладу Redfall та Starfield.

Однак тепер, коли Microsoft володіє Activision Blizzard, такі ігри як Call of Duty: Modern Warfare 3 і Overwatch 2 є частиною сім’ї Xbox. Водночас вони доступні на PS5 і Nintendo Switch тому логічно говорити, що ці гравці уже теж є частиною спільноти Xbox у широкому розумінні.

Нагадаємо, що раніше Філ Спенсер дав ще одне інтерв’ю у якому розповів про ігри Activision Blizzard у Game Pass, новий погляд на старі франшизи та ексклюзивність Call of Duty.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...