Реклама

🎮 Портрет українського геймера під час повномасштабної війни — пройдіть опитування

Čytaty latynkoju
🎮 Портрет українського геймера під час повномасштабної війни — пройдіть опитування
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Портрет українського геймера під час повномасштабної війни — пройдіть опитування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого року редакція Na chasi провела перше масштабне дослідження української геймерської аудиторії під час повномасштабної війни. Це відбулося на початку грудня 2022-го, коли реальність була іншою.

Українці все ще жили надією в швидку перемогу, яка підкріпилася самим фактом успішної оборони від переважаючого ворога та двома героїчними операціями зі звільнення Харківщини та правобережжя Херсонщини. Ми встигли відчути на собі перші масовані ракетни обстріли енергетичної інфраструктури і блекати, однак все ще зберігали позитивний настрій.

Аналіз результатів опитування можна почитати у нашій публікації.

За 2023-й рік ситуація значно змінилася. Ми пережили одну зимову ракетну кампанію, підходимо до межі другої (імовірно, коли будемо публікувати результати цього опитування, вона вже розпочнеться). Наші Сили оборони продовжують протистояти все ще переважаючому ворогу. Війна, на завершення якої у цьому році хтось мав надії, має всі ризики затягнутися або взагалі стати перманентним станом нашого суспільства, що призводить до зміни настроїв та нашого побуту.

Опитування 2023

Безумовно це позначається і на тому, як ми граємо у відеоігри — і часто чи граємо взагалі. Тож на завершенні другого року повномасштабної війни ми вирішили повторити наше опитування.

  1. Більшість питань залишилися незмінними для того, щоб у нас була можливість порівняти відповіді з попереднім
  2. Додався блок питань про блекаути та їхній вплив на геймерські звички — він замінив однесеньке питання про це з минулого року, адже очевидно, що це стане суттєвим фактором і цієї зими
  3. Додався блок питань для представників Сил оборони України — в тилу чи навіть на лінії фронту чи поблизу неї багато військовослужбовців примудряється реалізовувати свою любов до ігор. Ми хочемо дізнатися, у що та як грають наші захисники.

У опитуванні, яке ми проводимо за допомогою Google Форм, ми не збираємо жодних персональних даних, його можна пройти без логіну в системі Google. Мінімальний час заповнення опитувальника складе приблизно 5 хвилин.

Будь ласка, пройдіть опитування та поділіться ним з друзями, у ваших медіа та/або телеграм-каналах. Чим більше відповідей ми зберемо, тим кращою буде репрезентативність опитування.

Відповіді прийматимуться до 6 грудня включно. Аналіз результатів вийде впродовж тижня після закриття опитування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...