Реклама

🤔 У Blizzard «весь час» обговорюють World of Warcraft для консолей

Čytaty latynkoju
🤔 У Blizzard «весь час» обговорюють World of Warcraft для консолей
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Blizzard «весь час» обговорюють World of Warcraft для консолей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Версія World of Warcaft (WoW) завжди знаходиться на прицілі у Blizzard. Про це у своєму інтерв’ю для GamesRadar+ розповіла віцепрезидентка та виконавча продюсерка проєкту Голлі Лонґдейл.

У ході розмови у неї запитали, що з огляду на те, що MMORPG виходять на консолі, чи цікаво це також для Blizzard. На це Лонґдейл відповіла:

Звичайно! Так, ми постійно про це говоримо.

Відповідно у неї поцікавились ймовірністю релізу WoW на консолях з огляду на придбання Blizzard компанією Microsoft. У Лонґдейл запитали, чи існують технічні складнощі, які можуть завадити виходу цієї гри на консолі, вона відповіла:

Ну, це залежить від того, кого ви запитаєте. Я не думаю, що це так, чесно кажучи. Я думаю, що у нас досить хороші позиції, саме тому ми про це і говоримо (…) Це складне питання. І до вашого попереднього зауваження, для консольної аудиторії доступність, ймовірно, буде іншою.

Однак Лонґдейл також додала, що наразі розробники повністю зосереджені на Worldsoul Saga — анонсованих на BlizzCon 2023 трьох нових DLC до World of Warcraft.

Нова Сага має розпочатися з доповнення The War Within у 2024 році. Після цього підуть друга (Midnight) та третя частини (The Last Titan) саги.

Тому ми можемо побачити, як відзначає Лонґдей, що у Blizzard наразі «достатньо справ», щоб ще звертати всю увагу на консолі.

Нагадаємо, що 13 жовтня Microsoft зуміла після майже двох років закрити свою угоду з придбання Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...