Реклама

👀 Усе, що показали на BlizzCon 2023: доповнення до World of Warcraft та Diablo IV, Overwatch 2, Hearthstone

Čytaty latynkoju
Blizzard
👀 Усе, що показали на BlizzCon 2023: доповнення до World of Warcraft та Diablo IV, Overwatch 2, Hearthstone
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Усе, що показали на BlizzCon 2023: доповнення до World of Warcraft та Diablo IV, Overwatch 2, Hearthstone
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У п’ятницю, 3 листопада, відбулася церемонія відкриття щорічного заходу BlizzCon. У рамках події Blizzard зробила кілька анонсів.

Філ Спенсер та Xbox

Генеральний директор ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер відвідав захід та розповів глядачам, що «Microsoft допоможе Blizzard продовжувати створювати досвід, на якому вона побудувала свою репутацію».

Blizzard займає особливе місце в ігровій індустрії, і для мене... Протягом усієї історії Blizzard вони були піонерами та вдосконалювали так багато в ігровій індустрії, і багато хто з вас сьогодні були частиною цієї подорожі.

Філ Спенсер

Наше зобов’язання в Xbox полягає в тому, щоб надавати більше чудових ігор більшій кількості гравців у більшій кількості місць. І тепер, коли Blizzard є частиною Xbox, ми будемо розвивати суть того, що зробило Blizzard унікальною.

Філ Спенсер

За словами Спенсера, Microsoft збирається розширити можливості студії у «культурі довіри, залученості та співпраці, щоб продовжувати те, що вони вміють найкраще».

Overwatch 2

На BlizzCon анонсувала нового героя для Overwatch 2 — Мауга, герой-танк. Він з’явиться у грі 5 грудня, під час старту 8 сезону. Крім того, у 2024 році в Overwatch 2 додадуть трьох нових героїв, оновлений режим змагання та нові режими.

Diablo 4

На заході Blizzard офіційно анонсувала перше доповнення Diablo IV — Vessel of Hatred.

Vessel of Hatred продовжує похмуру історію, яка почалася в Diablo IV, коли ви дізнаєтесь про долю головного зла Мефісто та його демонічні плани щодо Санктуарію.

Blizzard

З цим продовженням у грі з’являться нові способи гри, нове зло, яке потрібно подолати, і абсолютно новий клас, якого раніше не бачили у всесвіті Diablo.

Також у грі з’явиться новий тим щотижневого випробування під назвою The Gauntlet, де гравці зможуть змагатися за свій клас проти інших гравців. Крім того, з наступного тижня Blizzard представить п’ять унікальних каблучок, які дозволять гравцям скористатися силами Season of the Malignant.

Потім 5 грудня в Diablo IV з’явиться функція попереднього перегляду Occultist й того ж дня розпочнеться Abattoir of Zir, шеститижнева фінальна подія сезону.

Hearthstone та Warcraft Rumble

На презентації представили наступне доповнення до карткової гри Hearthstone під назвою Showdown in the Badlands. Воно присвячене Дикому Заходу та вийде вже 14 листопада.

Щодо Warcraft Rumble — Blizzard випустила ще один трейлер гри, яка вийшла 2 листопада.

World of Warcraft

Найбільше анонсів отримала франшиза World of Warcraft. Так, студія анонсувала три нові DLC до World of Warcraft, а також підтвердила, що Cataclysm з’явиться у World of Warcraft Classic наступного року.

Зокрема, три доповнення будуть об’єднані в одну серію Worldsoul Saga. Сага розпочнеться з доповнення The War Within у 2024 році. Після цього підуть друга (Midnight) та третя частини (The Last Titan) саги.

Розширення також представить Delves, нові «невеликі» світові екземпляри, за які гравці можуть боротися поодинці або з чотирма друзями, а також напарником NPC.

Щодо класичного WoW — Blizzard запустить сервери доповнення World of Warcraft: Cataclysm у першій половині 2024. Разом з цим на події студія представила кінематографічний трейлер доповнення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...