Реклама

🤔 У Xbox відбулась реорганізація у керівництві

Čytaty latynkoju
🤔 У Xbox відбулась реорганізація у керівництві
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Xbox відбулась реорганізація у керівництві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft вирішили провести реорганізацію свого ігрового та маркетингового керівництва Xbox, невдовзі після закриття угоди з придбання Activision Blizzard.

Як повідомляє The Verge, корпоративна віцепрезидентка Xbox Сара Бонд буде підвищена до посади президентки Xbox.

На позиції президентки Xbox Бонд буде керувати різноманітними командами, які має ігровий підрозділ Microsoft — це і розробка різних девйсів, бізнес-планування, стратегія і т.д.

Також, керівника Microsoft Game Studios Метта Буті підвищили до посади президента з ігрового контенту та студій. На цій посаді він повинен буде контролювати ZeniMax та Bethesda.

Проте як відзначив голова Xbox Філ Спенсер:

ZeniMax продовжуватиме працювати як компанія з обмеженою відповідальністю на чолі з Джеймі Ледером, президентом і генеральним директором, який звітуватиме перед Меттом (Буті).

Наразі структура керівництва Xbox виглядає так.

Відзначимо, що керівник відділу маркетингу Xbox Кріс Капоссела, який працював у Microsoft понад 30 років з 1991 року також залишає компанію. Нагадаємо, що саме з ним Спенсер у 2020 році обговорював потенційну можливість придбання Nintendo.

Відзначимо, що це стало відомо внаслідок великого витоку внутрішніх документів Microsoft після чого ми дізнались багато інформації про майбутні плани компанії: оновленні версії Xbox Series X/S, консоль нового покоління.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...