Реклама

🙃 Microsoft розглядала можливість придбання Nintendo у 2020 році

Čytaty latynkoju
🙃 Microsoft розглядала можливість придбання Nintendo у 2020 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Microsoft розглядала можливість придбання Nintendo у 2020 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останніми днями з’являється багато цікавої інформації про внутрішню кухню Microsoft завдяки оприлюдненню документів зі справи проти Федеральної торгової комісії США (FTC).

В одному з таких документів міститься інформація про те, що у 2020 році у Microsoft розглядали можливість придбання Nintendo. Якщо конкретніше, то про це ідеться у листі, який відправив голова Xbox, Філ Спенсер, 6 серпня 2020 року, у якому власне й висловлено таку ідею.

У листі Філ Спенсер пише про бажання компанії злитися з Nintendo або придбати її, щоб зміцнити своє місце в ігровій індустрії. За його словами, Nintendo розглядалася як «основний актив» для Microsoft задля досягнення своєї мети.

Далі у листі Спенсер розповідає про те, яким чином потенційна угода могла б відбутися, хоча й визнає, що на цьому шляху багато перешкод. Одна з проблем для Microsoft це те, що Nintendo «сидить на великій купі грошей», що відповідно означає, що компанія доволі впевнено почуває себе на ринку.

З огляду на ці фактори Спенсер визнав, що його компанії у цій ситуації варто «грати в довгу». Можемо побачити, що у 2023 році поглинання не відбулось і Microsoft або продовжує свою «гру», або ж відмовилась поки що від цієї ідеї з огляду на проблеми з придбанням Activision Blizzard.

Нагадаємо, що раніше з документів також стало відомо, що наступна консоль Xbox з’явиться не раніше 2028 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...