Реклама

📊 Sony очікує на «один з найсильніших сезонів в історії PlayStation» по продажам

Čytaty latynkoju
📊 Sony очікує на «один з найсильніших сезонів в історії PlayStation» по продажам
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Sony очікує на «один з найсильніших сезонів в історії PlayStation» по продажам
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony доволі позитивно дивиться на майбутнє PlayStation 5 у розрізі продажів з огляду на відсутність проблем з поставками та недостачею консолі на ринку.

Старший віцепрезидент Sony Interactive Entertainment та керівник відділу глобального маркетингу Ерік Лемпел у своєму інтерв’ю виданню Barron’s, заявив, що у компанії очікують на один зі своїх найкращих святкових сезонів для продажів консолі PlayStation за всю історію, адже нарешті немає проблем нестачею PS5 на ринку.

Протягом останніх трьох святкових періодів консолі продавалися то тут, то там, але це перший раз, коли ми маємо повну пропозицію, і ми в захваті від цього. Ми запустили (PlayStation 5) ще в 2020 році, і реальність була такою, що нам знадобився деякий час, щоб надолужити згаяне, як і всім іншим у світі, через дефіцит деяких компонентів, спричинений COVID. Але зараз ми раді, що кожен, хто хоче PlayStation 5, зможе її отримати.

Лемпел додає, що наразі усе виглядає доволі оптимістично з огляду на ситуацію навколо PS5:

Наші прогнози щодо PlayStation 5 дуже оптимістичні. Ми очікуємо на один з найсильніших сезонів в нашій історії з точки зору продажів консолі. Це поєднання чудового продукту, який ми маємо, та ігор, які вийшли з моменту запуску, а також нещодавньої Marvel's Spider-Man 2.

Відзначимо, що влітку Sony звітувала про те, що продажі PlayStation 5 перевищили 40 млн одиниць.

Також нагадаємо, що напередодні також було презентовано нову версію PlayStation 5, яка стала тоншою і легшою. Її вихід також заплановано якраз напередодні святкового періоду, адже у США продажі почнуться з 10 листопада.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...