Реклама

🎮 Дивіться як виглядає нова версія PlayStation 5 — тонша і легша

Čytaty latynkoju
🎮 Дивіться як виглядає нова версія PlayStation 5 — тонша і легша
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Дивіться як виглядає нова версія PlayStation 5 — тонша і легша
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова версія PlayStation з’являється традиційно в середині кожного життєвого циклу покоління, і ось нарешті настала черга PlayStation 5. Ось як виглядає нова ревізія:

Нова PS5 зменшена на більш ніж 30% у об’ємі, та на 18% (звичайна версія) і 24% (цифрова версія) у вазі. Замість двох бічних панелей тепер чотири, що дозволяє ще більше різних комбінацій дизайну.

Також тепер, якщо ви спочатку придбаєте цифрову версію PS5, зможете потім докупити та приєднати дисковий привід за 119,99 євро.

Трошки змінився підхід до підставки. У комплект буде включена тепер лише горизонтальна підставка, яка просто підтримує праву частину консолі.

Якщо ж ви захочете поставити консоль вертикально, доведеться придбати окрему підставку за 29,99 євро.

Технічне наповнення консолі на перший погляд не змінилось, однак незначні зміни можуть знайти ентузіасти згодом, коли перші оновлені пристрої потраплять до рук споживачів. Чекаємо оглядів.

Вартість самої оновленої консолі складе:

  • 549,99 євро за звичайну версію
  • 449,99 євро за версію без дискового приводу

Продажі розпочнуться з листопада у США, і в наступні місяці в інших регіонах світу. Стара версія PS5 продаватиметься, допоки не закінчаться складські запаси. Після цього оновлена PS5 стане єдиною доступною версією на ринку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...