Реклама

🎮 Продажі PlayStation 5 перевищили 40 млн

Čytaty latynkoju
🎮 Продажі PlayStation 5 перевищили 40 млн
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Продажі PlayStation 5 перевищили 40 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Sony оголосила про те, що PlayStation 5 офіційно перетнула позначку в 40 млн проданих консолей по всьому світу.

Однак PS5 не вдалося побити рекорд своєї попередниці PS4, яка досягла 40 млн на два місяці раніше і залишається найшвидше продаваною консоллю PlayStation.

Хоча звісно, що такий результат PS5 все одно є доволі винятковим, адже запуск консолі прийшовся на пандемію і різноманітні проблеми пов’язані з цим.

Ми запустили PlayStation 5 у листопаді 2020 року, і світ був у дивному та іншому місці, ніж тоді, коли ми анонсували консоль у 2019 році.

Джим Раян

Нагадаємо, що в квітні компанію звітувала про 38,4 млн проданих консолей PS5. Можна доволі сміливо припустити, що в наступні пів року на консоль чекає черговий стрибок популярності у зв’язку з виходом у жовтні Marvel’s Spider-Man 2.

Відзначимо, що нещодавно Microsoft повідомила, що продажі консолей Xbox Series X/S, які наразі становлять понад 21 млн одиниць.

В рамках анонсу PlayStation також повідомила, що зараз на платформі доступно 2 500 ігор для PS5 і показала нам список найпопулярніших 40 проєктів за які проголосували користувачі.

Нагадаємо, що напередодні Sony представила лімітовані PS5 та DualSense на честь Marvel’s Spider-Man 2

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...