Реклама

🤔 Перше доповнення Diablo IV може отримати назву Lord of Hatred та поверне до гри Мефісто

Čytaty latynkoju
🤔 Перше доповнення Diablo IV може отримати назву Lord of Hatred та поверне до гри Мефісто
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Перше доповнення Diablo IV може отримати назву Lord of Hatred та поверне до гри Мефісто
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що Diablo IV отримає своє перше велике доповнення, яке отримає назву Lord of Hatred та зосередиться на Мефісто, який повернеться вперше після Diablo II.

Як повідомляє видання Wccftech, датамайнерам вдалося отримати доступ до технічної альфа-збірки гри версії 2.0, яку Blizzard розмістила у приватній розсилці для тестування.

Окрім того, що ми тепер знаємо потенційну назву доповнення та лиходія, також повідомляється, що до Diablo IV додадуть регіон Кураст з другої гри — це було місто яке пало під владою Мефісто.

Також є інформація й про інші оновлення. Гравці можуть отримати новий клас Spiritborn, який матиме природну тематику. Може з’явитись система найманців, яка дозволить гравцям наймати NPC, екіпірувати їх і підвищувати їхній рівень у спеціальному дереві навичок.

Звісно, що це все поки, що на рівні чуток, а тому варто зачекати офіційних анонсів від Blizzard. Відзначимо, що раніше генеральний менеджер Diablo IV Род Фергюссон повідомляв, що розробники уже працюють над двома доповненнями до гри.

Хоча можливо уже доволі скоро на нас очікує анонс доповнення. Можна припустити, що це відбудеться на цьогорічному BlizzCon, який вперше за чотири роки відбудеться наживо 3-4 листопада.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...