Реклама

🥳 BlizzCon відбудеться цього року наживо вперше за чотири роки

Čytaty latynkoju
🥳 BlizzCon відбудеться цього року наживо вперше за чотири роки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥳 BlizzCon відбудеться цього року наживо вперше за чотири роки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

BlizzCon 2023 повернеться до каліфорнійського конференц-центру в Анагаймі для першої за чотири роки щорічної виставки Blizzard наживо.

Компанія анонсувала івент та поспішила зазначити, що:

Після чотирьох років зустрічей онлайн - пригод в Азероті, об'єднання в команди в Overwatch, подорожей полями Санктуарію, або зігрівання біля вогню в Таверні — нарешті настав час знову зібратися особисто.

BlizzCon 2023 відбудеться 3 та 4 листопада. Більш детальна інформація, включаючи інформацію про квитки та змагання для тих, хто поїде до конференц-центру, буде опублікована в червні. Також буде традиційна можливість дивитися шоу онлайн.

У блозі Blizzard відзначила «саме спільнота завжди робила цю подію такою особливою, і ми не можемо дочекатися, коли побачимо вас усіх знову».

Нагадаємо, що BlizzCon пережив кілька важких років. Спочатку він був зірваний пандемією ковіду, як і будь-який інший очний захід, але BlizzCon 2022 був скасований після судового позову Activision Blizzard, щоб, як заявила компанія в той час, надати пріоритет «підтримці наших команд і прогресу в розробці наших ігор».

Анонс BlizzCon 2023 також відбувся у відносно неспокійний час для компанії. Багато працівників Blizzard критично ставляться до обов’язкового повернення для роботи в офіс, а один із продюсерів World of Warcraft нещодавно заявив, що студія втрачає таланти, бо «хтось при владі не слухає».

Також цікаво хто цього року порадує нас своїм виступом на конвенті.

Також раніше перед запуском Diablo IV розробники підготували відео з лором гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...