Реклама

👹 Сезони в Diablo 4: «свіжі концепції та ідеї» чотири рази на рік та інші новини

Čytaty latynkoju
👹 Сезони в Diablo 4: «свіжі концепції та ідеї» чотири рази на рік та інші новини
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👹 Сезони в Diablo 4: «свіжі концепції та ідеї» чотири рази на рік та інші новини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Blizzard розповіла про сезони Diablo 4 та бойовий пропуск у своєму новому блозі для розробників.

Зазначається, що Diablo 4 почне випускати сезонний контент у липні і надалі буде представляти «свіжі концепції та ідеї» чотири рази на рік. Тобто гравцям варто очікувати, що Blizzard щорічно буде запускати чотири сезони.

У новому прямому ефірі для розробників і супровідному пості в блозі команда Diablo 4 дала детальний огляд планів довгоочікуваної гри після запуску, включаючи сезони, безкоштовні та платні бойові пропуски, внутрішньоігровий магазин і багато іншого. Тому зробимо певний огляд того на що варто очікувати.

Чотири сезони

У Diablo 4 буде чотири сезони на рік, перший з яких почнеться десь в середині або наприкінці липня. Кожен сезон матиме свою унікальну тему, і хоча Blizzard не надто вдавалася в подробиці, вона підтвердила, що перший сезон не буде за зомбі-тематикою, як дехто припускав. Тема першого сезону буде детально обговорена в якийсь момент після запуску.

Кожен сезон матиме власну автономну квестову лінію, яка проведе гравців через нові механіки та познайомить їх як з новими, так і зі старими персонажами, але вона стане доступною лише після завершення основної кампанії. Також щосезону додаватимуться нові унікальні предмети та здібності, а по завершенні сезону вони потраплятимуть до «Вічного царства» (Eternal realm) — так у Blizzard називають звичайну базову гру.

Також у сезонній структурі Diablo 4 є щось під назвою «Подорож сезону» (Season Journey). По суті, вона розповість вам, що потрібно зробити, щоб швидко підвищити рівень вашого бойового пропуску, що передбачає виконання завдань, які складають глави.

Закінчивши главу, ви отримаєте сезонні нагороди, такі як матеріали для крафтингу та «Легендарні Аспекти» (Legendary Aspects) для вашого «Кодексу Сили» (Codex of Power). Виконання завдань також принесе вам «Прихильність» (Favor) — внутрішній ігровий ресурс, який також можна заробити, виконуючи квести та вбиваючи монстрів в основній кампанії, і який ви можете використовувати для підвищення рівня в бойовому пропуску.

Бойовий пропуск

Що стосується бойового пропуску Diablo 4, то в ньому буде три рівні:

  • Безкоштовний
  • Преміум за $10
  • «Пришвидшений» за $25, який містить все, що є в Преміумі, плюс 20 пропусків рівнів і спеціальний косметичний набір

Безкоштовний бойовий пропуск матиме 27 рівнів, які ви зможете пройти, щоб заробити косметику та «Тліючий Попіл» (Smoldering Ashes) — валюту, яку ви зможете обміняти на «Сезонні Благословення» Season Blessings, які можуть мати форму XP, золота і призначені для того, щоб допомогти вам пройти бойовий пропуск.

Blizzard також запевняють, що гра не перетвориться у «плати, щоб перемогти», а є певні вимоги до рівня та інших речей. Тобто багато перків не будуть доступні просто лише за те, що хтось платить за них. Варто попотіти.

Якщо ви хочете заплатити за Преміум, то, по-перше, Blizzard наполягає на тому, що ви не отримаєте жодної ігрової сили, зробивши це. Ви заробите спеціальну косметику, унікальну для кожного сезону, і розблокуєте Платинову валюту, преміумвалюту Diablo 4, яку можна купити лише за реальні гроші, і яку можна використати лише для придбання ще більшої кількості косметичних засобів.

Ігровий магазин

Нарешті, магазин. Хочеться вірити, що це буде набагато менш проблематична версія, можливо, найбільш суперечливої функції Diablo 3. Магазин у Diablo 4, як і в її давно померлій попередниці — це місце, де ви можете витрачати реальні гроші на ігрові предмети. Велика різниця полягає в тому, що магазин Diablo 4 включає лише косметику, тому ви не можете купити броню, зброю чи будь-що, що впливає на ваші статки чи здібності.

Магазин призначений для самовираження наших гравців, і вони можуть взаємодіяти з ним стільки, скільки забажають під час перебування в Санктуарії.

Blizzard

Предмети, що продаються в крамниці Diablo 4, будуть регулярно змінюватися і будуть розумно підібрані для «мандрівника, яким ви хочете стати». Ви також зможете уважно оглянути будь-яку річ, яку захочете купити, що в ідеалі дозволить уникнути докорів сумління покупця.

Загалом, пострелізні плани Diablo 4 є досить стандартними для гри з сервісною складовою. Не в тому сенсі, що вони не є переконливими чи продуманими, а лише в тому, що, принаймні на папері, вони дуже схожі на більшість онлайн-ігор з сезонними структурами, бойовими перепустками.

Залишається тільки з’ясувати, чи не заховано щось підступне в дрібних деталях. Мобільна Diablo Immortal отримала багато критики за подібні речі, але сподіваємось, що основна частина, з її цінником, уникне всього цього.

Нагадаємо, що завтра розпочнеться останнє відкрите бета-тестування гри. Детальніше про це можете дізнатися за посиланням.

Нижче можете переглянути повний ефір від розробників гри де вони обговорюють усі ці деталі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...