Реклама

🤨 Гільдія акторів США проголосувала за дозвіл на страйк у сфері відеоігор

Čytaty latynkoju
🤨 Гільдія акторів США проголосувала за дозвіл на страйк у сфері відеоігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Гільдія акторів США проголосувала за дозвіл на страйк у сфері відеоігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Члени Гільдії акторів США (SAG-AFTRA) проголосували з результатом у 98,32% за надання дозволу на проведення страйку у сфері відеоігор, якщо виникне така потреба. Загалом у голосуванні взяло участь 34 687 членів, що становить 27,47% виборців, які мають право голосу.

Згідно з цими результатами спілка надає дозвіл на проведення страйку, через Угоду про інтерактивні медіа (Interactive Media Agreement), яка поширюється на членів профспілки, що працюють над відеоіграми. Звісно, це не означає, що має розпочатись страйк, однак тепер для такого є можливість, якщо нова угода не буде відповідати вимогам Гільдії.

SAG-AFTRA ще з жовтня минулого року веде переговори з кількома компаніями, які займаються розробкою ігор, (Activision Productions Inc, Blindlight LLC, Disney Character Voices Inc., Electronic Arts Productions Inc., Formosa Interactive LLC, Insomniac Games Inc., Epic Games, Take 2 Productions Inc., VoiceWorks Productions Inc., and WB Games Inc.) щодо укладення Угоди про інтерактивні медіа.

Зі свого боку Гільдія домагається підвищення заробітної плати, яка б відповідала інфляції, дотримання належних заходів безпеки та захисту від «експлуатаційного використання штучного інтелекту».

Наразі має відбутись черговий раунд переговорів, який буде тривати впродовж 26-28 вересня. Загалом голосування на користь страйку є певним важелем тиску для того, щоб «досягти значного прогресу в критично важливих питаннях, в яких ми все ще далекі один від одного».

Відзначимо, що у разі оголошення страйку у виробництві відеоігор не зможуть брати участь актори, які є членами Гільдії. Тобто можуть бути призупинені роботи з захоплення рухів, озвучення персонажів, чи інших речей у яких можуть бути залучені актори.

Нагадаємо, що наразі у США триває страйк сценаристів та кіноакторів. Проте вчора з’явилась інформація, що сценаристи досягли попередньої угоди зі студіями і їхній страйк може завершитись.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...