Реклама

🤨 Red Dead Redemption 2 отримала рейтинг для Nintendo Switch у Бразилії

Čytaty latynkoju
🤨 Red Dead Redemption 2 отримала рейтинг для Nintendo Switch у Бразилії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Red Dead Redemption 2 отримала рейтинг для Nintendo Switch у Бразилії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише нещодавно вийшов порт уже класичного відеоігрового вестерну Red Dead Redemption для консолі Nintendo Switch, який викликав не надто позитивну реакцію гравців з огляду на вартість гри. Після чого голові Take-Two довелося доводити, що ціна в $50 є «комерційно виправданою» для проєкту, яка вийшла вперше у 2010 році.

Після останніх новин можна припустити, що все-таки порт став дійсно успішним релізом для Switch. Нещодавно у Twitter (X) бразильський журналіст поділився інформацією, що для другої частини Red Dead Redemption від Rockstar, було оновлено інформацію на бразильській рейтинговій дошці. Відзначається, що серед платформ тепер окрім PS4, Xbox One та ПК з’явилася згадка Nintendo Switch.

У відповідь на пост автору написали, що можливо ця інформація там була завжди й була внесена помилково, однак він відзначив, що раніше згадки Switch не було.

Нагадаємо, що Red Dead Redemption 2 вийшла у 2018 році для консолей PlayStation 4 та Xbox One та ПК у 2019 році. Гра має доволі потужну візуальну складову і якщо інформація про версію для Switch може підтвердитись, то дуже цікаво, яке це може виглядати.

Чи на нас очікує порт на кшталт The Witcher 3, чи це буде гра через хмару або ж, можливо, під цією згадкою захована нова консоль від Nintendo про яку уже були повідомлення щодо її потужності на рівні консолей восьмого покоління.

З іншого боку можна припустити, що це може бути дійсно звичайною помилкою. Тому загалом краще чекати офіційних анонсів, якщо такі будуть.

Нагадаємо, що раніше наш користувач поділився своєю рецензією на Red Dead Redemption 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...