Реклама

🤨 CEO Take-Two каже, що ціна Red Dead Redemption в $50 є «комерційно виправданою»

Čytaty latynkoju
🤨 CEO Take-Two каже, що ціна Red Dead Redemption в $50 є «комерційно виправданою»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 CEO Take-Two каже, що ціна Red Dead Redemption в $50 є «комерційно виправданою»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні Rockstar нарешті поставила крапку у всіх спекуляціях навколо імовірного ремейку, чи ремастеру Red Dead Redemption. Виявилося, що компанія підготувала лише звичайний порт гри для Nintendo Switch та PlayStation 4 (та PlayStation 5 за зворотною сумісністю).

Якщо таке рішення геймери ще б могли зрозуміти, адже на цих платформах гра не була доступною раніше, то те що дійсно викликало непорозуміння це ціна за порт у $50. Фанати на Reddit до прикладу вважають що це забагато за «лінивий порт» у якому відсутній новий контент, чи якісь візуальні зміни.

Do not buy Red Dead Redemption
by u/dtv20 in reddeadredemption

У Take-Two зі свого боку не погоджуються з такою думкою. У розмові з IGN генеральний директор Take-Two став на захист цієї ціни. Штраус Зелнік зазначив, що ця сума вважається «комерційно виправданою ціною». Він також відзначив, що у порт включене доповнення Undead Nightmare, яке додає «великої цінності» цій пропозиції.

Щодо рішення зробити порт, а не ремастер чи римейк, то Зелнік відзначив:

Це залежить від бачення, яке творчі команди мають щодо тайтлу, і за відсутності сильного бачення, щодо того, що ми будемо робити з ним, ми можемо повернути її в оригінальній формі, ми так і робили, а в деяких випадках ми можемо зробити ремастер або римейк, тому все залежить від тайтлу і від того, як видавець ставиться до нього, від платформи і від того, які, на нашу думку, можливості відкриваються перед споживачами.

Відзначимо, що до прикладу власники Xbox досі можуть придбати гру за ціною в $29.99. Це звісно теж може викликати непорозуміння як мінімум від власників PlayStation.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...