Реклама

🎮 З'явилися ймовірні фото конкурента Steam Deck від Lenovo

Čytaty latynkoju
🎮 З'явилися ймовірні фото конкурента Steam Deck від Lenovo
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 З'явилися ймовірні фото конкурента Steam Deck від Lenovo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно мережею поширилася інформація, що у Lenovo також вирішили заскочити на потяг з виробництва портативних консолей на ряду з Steam Deck від Valve, ROG Ally від ASUS та звісно Switch від Nintendo.

Наразі ж портал Windows Report поділився першими фото цього девайсу. На них можна побачити, що консоль має дуже багато схожого з Steam Deck та ASUS ROG Ally. Однак також цікавим є запозичення й від Nintendo. Lenovo вирішили зробити свою варіацію джойконів. Крім того, з фото можна припустити, що назва консолі буде Legion Go.

Цікаво, що можна побачити те, що у Lenovo вирішили не концентрувати свою увагу на тому, щоб зробити свою портативку тонкою. Тобто, можливо, компанія не хоче жертвувати часом автономної роботи своєї консолі та таким чином скласти конкуренцію іншим девайсам, які не можуть похвалитися довгою тривалістю роботи.

Відзначимо, що на цю мить повідомляється, що Lenovo Go буде обладнаний процесором AMD Phoenix APU та 8-дюймовим екраном. Консоль також буде працювати на базі Windows 11, як і ASUS ROG Ally.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...