Реклама

🤝 Microsoft та CMA мають два місяці щоб домовитися щодо придбання Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤝 Microsoft та CMA мають два місяці щоб домовитися щодо придбання Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤝 Microsoft та CMA мають два місяці щоб домовитися щодо придбання Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft, Activision Blizzard та Управління з питань конкуренції та ринків Великої Британії (CMA) тепер уже офіційно отримали час для вирішення своїх суперечностей стосовно потенційної угоди з придбання ігрових компаній.

Нагадаємо, що у квітні CMA ухвалило рішення про блокування угодив через занепокоєння щодо її впливу на ринок хмарних ігор. Згодом Microsoft подала апеляцію на це рішення. Засідання мали розпочатися уже 28 липня.

Однак минулого тижня сторони заявили, що подали спільну заяву до Апеляційного трибуналу з питань конкуренції (CAT) про призупинення судового розгляду, щоб досягти позасудової угоди щодо придбання Activision Blizzard. Це сталося одразу після того, як суд у США відхилив претензії місцевого регулятора, щодо намагання блокувати злиття.

Тепер як повідомляє Reuters CAT надав сторонам два місяці на позасудове вирішення своїх претензій.

Девід Бейлі, юрист, який представляє CMA, заявив трибуналу, що:

На основі обговорення, яке відбулося на сьогоднішній день, обидві сторони — Microsoft і CMA — впевнені, що повідомлення Microsoft про реструктуризовану транзакцію здатне вирішити проблеми, які були визначені CMA.

Відповідно як можемо побачити Microsoft не вдалося закрити угоду на цих днях. Компанія сподівалася завершити угоду до того, як 18 липня закінчиться термін дії поточної угоди про злиття, після чого Activision Blizzard може піти з угоди, заплативши $3 млрд, якщо не буде досягнуто домовленості про продовження терміну її дії.

Нагадаємо, що напередодні Microsoft офіційно анонсувала Xbox Game Pass Core.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...