Реклама

🤔 CEO PlayStation у суді: Game Pass, Call of Duty та ін.

Čytaty latynkoju
🤔 CEO PlayStation у суді: Game Pass, Call of Duty та ін.
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 CEO PlayStation у суді: Game Pass, Call of Duty та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як і планувалося керівник PlayStation Джим Раян з’явився на судовому процесі у США з приводу угоди Microsoft Activision Blizzard у вигляді попередньо записаного відео. У своєму 70-хвилинному виступі він поділився своєю думкою з приводу придбання видавця Call of Duty.

Зібрали для вас усі найцікавіші заяви Джима Раяна.

Ексклюзивність Starfield

Під час свідчень у Джима Раяна прямо запитали, чи вважає він ексклюзивність ігор Redfall та Starfield для Microsoft антиконкурентною. У відповідь голова PlayStation відзначив:

Мені це не подобається, але я не вважаю це антиконкурентним

Проте у моменті з придбанням Activision Blizzard він додав, що говорив гендиректору Боббі Котіку, що саме це він вважає антиконкурентним. Відповідно тому він і хоче аби угода була заблокована.

«Деструктивність» Xbox Game Pass

Не обійшов боком Раян і сервіс від Xbox. Він назвав передплату «деструктивною». Таку думку він висловлює, адже видавці з якими він мав можливість спілкуватися були не в захваті від такої платформи.

Я говорив з усіма видавцями, і вони одностайно не люблять Game Pass, тому що він руйнує цінність (для ігор).

Хоча з приводу Game Pass можемо нагадати нещодавню новину про розробників Planet of Lana, які відзначили, що сервіс навпаки допоміг розширити аудиторію гри.

Call of Duty

Джим Раян відзначив, чому саме ця гра так турбує Sony. Він розповів, що проблема полягає в тому, що якщо Xbox додасть Call of Duty до Game Pass це позбавить геймерів бажання отримати цю гру на консолях PlayStation, адже у них з’явиться дешевша альтернатива.

У Раяна також запитали, чи зробив би він Call of Duty ексклюзивом, якби керував Xbox. На це голова PlayStation відповів:

Я не маю достатньо знань, щоб відповісти.

Ігри у хмарі

Не дивно, що хмарні ігри стали однією з тем розгляду справи, адже це була одна з основних причин, чому до прикладу угоду заблокували у Великій Британії.

Зі свого боку Раян був доволі стриманим з цього питання.

Хмарні технології стануть важливим компонентом доступу геймерів до ігор між 2025 і 2035 роками.

Цікаво, що Раян у цьому питанні був не таким багатослівним, адже нещодавно його компанія анонсувала нам власну консоль для хмарного геймінгу Project Q. Хоча згідно з цими словами ми можемо припустити, що Sony поки що не розглядає цей сегмент як важливий для себе у наступні два роки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...