Реклама

👾 Конкурс Na chasi та Xbox: «Моя найпам'ятніша ігрова пригода» — виграй річну передплату PC Game Pass! (конкурс подовжено)

Čytaty latynkoju
👾 Конкурс Na chasi та Xbox: «Моя найпам'ятніша ігрова пригода» — виграй річну передплату PC Game Pass! (конкурс подовжено)
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👾 Конкурс Na chasi та Xbox: «Моя найпам'ятніша ігрова пригода» — виграй річну передплату PC Game Pass! (конкурс подовжено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ми любимо ігри за те, що вони дозволяють нам зануритися в інші світи та особисто пережити їхні історії. Однак також часто так буває, що ігри дозволяють нам створювати свої власні сюжети.

Ми знаємо безліч прикладів, як за допомогою ігор люди знаходять кохання та друзів, як системи відкритих світів несподівано реагують на дії гравця, або, якщо піти за межі ігрового світу, як, наприклад, навіть полювання за рідкісним колекційним виданням може стати окремою пригодою.

Разом з Xbox пропонуємо вам розповісти про свою пригоду, пов’язану з відеоіграми — це може бути як те, що відбулося з вами в грі, так і в реальному світі, але пов’язано з іграми.

Троє авторів найцікавіших та найкраще написаних на думку компетентного журі історій отримають річну передплату PC Game Pass.

Публікуйте свої історії на сайті за допомогою кнопки «Новий запис». До тегів додайте «моя ігрова пригода». Роботи прийматимуться до 31 липня включно.

Оновлення від 16 липня: конкурс подовжено до 31 липня включно.

Правила та умови:

  • обсяг однієї історії — не менш ніж 3000 символів
  • додайте тег «моя ігрова пригода» (без лапок)
  • історії мають відповідати правилам сайту
  • історії мають бути пов’язані з іграми, офіційно доступними для ПК під управлінням Windows
  • один автор може опублікувати декілька історій, однак претендувати на перемогу може лише одна з них

Як створити пост? 

Аби створити пост, потрібно зареєструватися та авторизуватися на сайті, а потім перейти до нашого редактора. Зверніть увагу, що наразі створення постів можливе лише на десктопних платформах (ПК, ноутбуках, планшетах з клавіатурою).

Наш редактор буде знайомий усім, хто хоч раз писав великий текст в інтернеті, але на будь-які додаткові питання відповість наш посібник.

Творчих успіхів усім!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...