Реклама

🤨 BioWare передасть MMO Star Wars: The Old Republic сторонній студії, щоб сконцентруватися на Mass Effect і Dragon Age

Čytaty latynkoju
🤨 BioWare передасть MMO Star Wars: The Old Republic сторонній студії, щоб сконцентруватися на Mass Effect і Dragon Age
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 BioWare передасть MMO Star Wars: The Old Republic сторонній студії, щоб сконцентруватися на Mass Effect і Dragon Age
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Electronic Arts готується передати Star Wars: The Old Republic, багаторічну MMORPG від BioWare, сторонній студії Broadsword Online Games. Угода передбачає, що майже половина команди розробників гри перейде разом з нею. Решті ж доведеться шукати нову роботу.

Таким чином BioWare зі свого боку хоче зосередиться виключно на майбутніх однокористувацьких іграх, таких як Dragon Age: Dreadwolf та продовження Mass Effect.

Як повідомляє IGN, наразі 70-80 людей входять до основної команди розробників The Old Republic, і запропонована угода передбачає, що близько половини з них перейдуть до Broadsword разом з грою. Інша половина, як повідомляється, буде змушена шукати інші посади в EA або може бути звільнена.

Своєю чергою, представник EA на запит від порталу Kotaku відповів:

Майже через 12 років після запуску, Star Wars: The Old Republic залишається успішною і продовжує розвивати свою віддану і пристрасну спільноту. Ми дуже пишаємося роботою, яку виконала команда, і майбутнє гри та спільноти залишається дуже світлим.

Star Wars: The Old Republic була запущена як своєрідний конкурент надзвичайно популярної MMO World of WarCraft від Blizzard у 2011 році. Гру хвалили за глибоку побудову світу та цікаву історію у всесвіті «Зоряних війн», але вона не змогла довго утримати гравців. Зрештою, через рік Old Republic стала безкоштовною грою, і з того часу продовжує отримувати додатковий контент. Останнє доповнення, вийшло лише минулого року на честь десятиріччя гри. Також гра отримала визнання фанатів саги за свої кінематографічні трейлери.

Компанія Broadsword, до якої тепер, схоже, прямує гра наразі є домівкою для MMO Ultima Online та Dark Age of Camelot. Її заснував у 2014 році співзасновник Mythic Entertainment Роб Дентон, який раніше був віцепрезидентом EA і керував виданням під час оригінального релізу The Old Republic.

Також раніше стало відомо, що EA майже повністю звільняє студію, яка відповідає за мобільні ігри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...