Реклама

👽 BioWare подражнила продовженням Mass Effect — «розробка йде непогано»

Čytaty latynkoju
👽 BioWare подражнила продовженням Mass Effect — «розробка йде непогано»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👽 BioWare подражнила продовженням Mass Effect — «розробка йде непогано»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

П’ята номерна частина Mass Effect продовжує отримувати нові деталі від розробників. 7 листопада був так званий День N7 — свято всіх фанатів серії, під час якого зазвичай компанія розкриває якусь нову інформацію.

Ось що ми отримали цього року:

  • Пост в офіційному блозі Mass Effect, де розробники розповіли, що розробка гри йде непогано, а також познайомили нас з деякими членами команди. Деякі з них раніше працювали в студії Maxis (також внутрішня студія EA).
  • Серед таких і Майкл Ґембл, який також поділився цікавим концептартом гри з описом, який натякає на те, що Ліара Т’соні отримає новий титул, крім Доктора та Тіньового Брокера:
  • Також було опубліковано таємниче зашифроване послання, яке гравці швидко розгадали. Сьогодні офіційний твіттер Mass Effect запостив вже очищений запис з наступним діалогом Ліари Т’соні з невідомим ґетом.

Ліара: Я бачу це… Як ми це пропустили?
Ґет: Точно, Рада буде розлютована… Хоча вони вже повинні були б знати, що не варто недооцінювати людську непокору

Таким чином ми дізнаємося, що невгомонна асарі чомусь співпрацює з ґетами, а Рада знову недооцінила людство — як і раніше. Хоча не дуже ясно, чому, враховуючи завершення трилогії. Якщо вірити тизеру 2020 року, події розгортатимуться значно пізніше.

В будь-якому разі, це все, що ми маємо на сьогодні. Коли очікувати нових деталей про гру, невідомо. Найбільш імовірно, що ми почуємо значно більше, а може навіть офіційний великий анонс вже на E3 в 2023 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...