Реклама

😕 EA майже повністю звільняє студію, яка відповідає за мобільні ігри

Čytaty latynkoju
😕 EA майже повністю звільняє студію, яка відповідає за мобільні ігри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😕 EA майже повністю звільняє студію, яка відповідає за мобільні ігри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомляє Kotaku Australia, мельбурнську студію Firemonkeys, що належить EA, чекають масштабні скорочення, які торкнуться близько двох третин персоналу. Деякі співробітники нібито будуть переведені в нові проєкти Firemonkeys, в той час, як інші будуть звільнені.

Новина була оголошена всередині компанії у квітні 2023 року, коли керівники EA прилетіли до Австралії, щоб повідомити співробітникам, що Firemonkeys стане «монотитульною» студією, яка працюватиме виключно над мобільною грою The Sims FreePlay — тайтлом, який приніс студії кілька номінацій на нагороди, в тому числі австралійську нагороду Australian Game Developer Award.

Як повідомляється, в рамках цих змін наприкінці квітня 2023 року генерального директора студії Джо Донаг’ю було звільнено за власним бажанням.

Kotaku Australia також повідомляє, що кілька проєктів у розробці були скасовані в рамках цих передбачуваних структурних змін, включаючи Real Racing 4, продовження популярної мобільної серії Real Racing. Вважається, що робота над іншими мобільними гоночними іграми перейде до індійської студії EA під назвою Slingshot Games, а нинішні співробітники Firemonkeys допомагатимуть у цьому переході.

Як зазначає австралійське видання Kotaku, це не перший випадок звільнень у Firemonkeys від EA. У 2019 році велика хвиля звільнень скоротила штат студії приблизно на 40-50 співробітників. Тоді очікувалося, що вона закриється — але віддана команда продовжила роботу над основними франшизами студії.

У березні 2023 року генеральний директор EA Ендрю Вілсон оголосив про відхід від «проєктів, які не відповідають стратегії [EA]» у майбутньому. Це мало призвести до «реструктуризації», яка, як очікується, «вплине приблизно на шість відсотків робочої сили компанії».

Раніше EA також поділилась своїми успіхами у останньому фінансовому звіті.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...