Реклама

🙄 Через майже десятиллітя у GTA V нарешті для бігу можна буде лише затиснути кнопку

Čytaty latynkoju
🙄 Через майже десятиллітя у GTA V нарешті для бігу можна буде лише затиснути кнопку
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙄 Через майже десятиллітя у GTA V нарешті для бігу можна буде лише затиснути кнопку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Скоро буде уже десять років з моменту релізу GTA 5 і нарешті Rockstar додала можливість просто утримувати кнопку для того, щоб ваш персонаж бігав.

Більшість ігор зазвичай пропонують один з двох способів, щоб дозволити вам бігти в грі: ви можете, або утримувати певну кнопку, або натиснути її один раз, і вона зробить це за вас автоматично.

У деяких іграх ви навіть можете вибрати один із цих способів! Але чомусь у GTA 5 вирішили використати секретний третій варіант, який у кращому випадку просто дратував, адже вам буквально доводилося «товкти» по кнопці.

На щастя, буквально через десятиліття, виходить оновлення, яке нарешті дозволить вам просто утримувати кнопку.

Як помітили на порталі TheGamer, в останньому повідомленні Rockstar Games Newswire з’явилася інформація про деякі оновлення, які прийдуть в GTA Online, окрім звичних новин: більше місій, більше машин і тому подібне.

Однак, варто зазначити, що в повідомленні також йдеться про те, що «в меню налаштувань буде додано альтернативну опцію керування спринтом (утримувати для спринту)». Натискання завжди було дещо безглуздим заняттям, тож це довгоочікувана зміна.

Звісно, поки GTA 5 продовжує отримувати оновлення, головною темою для всіх є GTA 6. Минулого року стався великий витік, який продемонстрував цілу купу скріншотів і відеозаписів, хоча це все, що ми бачили про неї до цього часу, оскільки вона ще не була офіційно представлена. Очевидно, що це лише питання часу, адже коли б вона не з’явилася, вона напевно стане однією з найгучніших ігор цього року.

Раніше у Take-Two натякнули на ймовірне релізне вікно для GTA VI.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...