Реклама

😑 GTA VI: у Take-Two натякнули релізне вікно

Čytaty latynkoju
😑 GTA VI: у Take-Two натякнули релізне вікно
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😑 GTA VI: у Take-Two натякнули релізне вікно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець серії ігор Grand Theft Auto, компанія Take-Two Interactive, можливо, щойно розкрила вікно релізу наступної частини серії, GTA VI. Судячи із заяв, зроблених під час щорічного телефонного дзвінка Take-Two, цілком ймовірно, що довгоочікувана гра може вийти вже наступного року.

Нагадаємо, що вчора компанія повідомила, що «активна розробка наступної частини в серії» іде на повну.

У своєму ж свіжому річному звіті про прибутки компанія Take-Two поділилася приголомшливо високою метою — $8 млрд чистого доходу від продажів на 2025 фінансовий рік. Розпочнеться він у квітні наступного року.

Щоб уявити цю цифру в перспективі, додамо, що компанія повідомила про рекордний чистий дохід у розмірі $5,3 млрд за минулий рік. У попередні роки ця цифра коливалася на рівні $3 млрд.

Також Take-Two розповіла, що фінансовий 2025 рік є для неї «довгоочікуваним», а також детально зупинилася на прогнозах, заявивши:

Протягом останніх кількох років ми готували наш бізнес до запуску неймовірно потужного портфеля проєктів, які, на нашу думку, виведуть нашу компанію на ще вищий рівень успіху. У 2025 фінансовому році ми плануємо розпочати нову еру, випустивши кілька новаторських ігор, які, на нашу думку, встановлять нові стандарти в нашій галузі та дозволять нам досягти понад $8 млрд чистого доходу.

Виходячи з цих цифр і заяв, цілком ймовірно, що компанія очікує на великий реліз, який забезпечить безпрецедентний рівень успіху. Враховуючи прибутковість серії Grand Theft Auto, дуже ймовірно, що це буде GTA VI.

Однак важливо зазначити, що це лише припущення. Крім того, 2025 фінансовий рік триває з квітня 2024 року по 31 березня 2025 року, а це все ще досить великий проміжок часу для релізу.

Раніше ми уже писали, що аналітики прогнозують вихід GTA VI у 2024 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...