Реклама

☁ CEO Sony: хмарний геймінг має «технічні труднощі»

Čytaty latynkoju
☁ CEO Sony: хмарний геймінг має «технічні труднощі»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ☁ CEO Sony: хмарний геймінг має «технічні труднощі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор Sony Кенічіро Йосіда в інтерв’ю Financial Times розповів, що хмарні ігри все ще мають технічні проблеми, коли мова йде про затримку. Однак Sony прагне використовувати «різні варіанти» для хмарних ігор.

Я вважаю, що хмарні технології самі по собі є дивовижною бізнес-моделлю, але коли справа доходить до ігор, технічні труднощі є високими. Тож хмарні ігри будуть мати певні труднощі, але ми хочемо прийняти ці виклики.

Йосіда додав, що проблемою є коливання кількості гравців, оскільки будуть «темні часи», за якими слідуватиме наплив гравців, коли люди повертатимуться додому з роботи. Цей величезний наплив може призвести до проблем з продуктивністю.

Він також відзначив, що такі «темні часи» для хмарних ігор були проблемою як для Microsoft, так і для Google. Однак «важливо, що ми (Sony)» змогли використати ці години для навчання ШІ.

Нагадаємо, що напередодні регулятор Великої Британії заблокував угоду з придбання Microsoft Activision Blizzard. Причиною такого рішення стало занепокоєння, щодо впливу на сектор хмарних ігор. Своєю чергою компанія уже подала апеляцію у якій відзначила що регулятор припустився «фундаментальних помилок».

Раніше пройшла презентація PlayStation Showcase 2023, що там показали читайте у нашому матеріалі.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...