Реклама

🤔 PlayStation Showcase 2023: що очікувати

Čytaty latynkoju
🤔 PlayStation Showcase 2023: що очікувати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 PlayStation Showcase 2023: що очікувати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За відсутності E3 цього року Sony розпочинає перший великий захід ігрового сезону з презентації PlayStation Showcase, яка відбудеться уже сьогодні о 23:00.

Інтригує те, що ця презентація передує події Summer Game Fest 2023, яка розпочнеться 8 червня. Особливий інтерес викликає формулювання, використане Sony, коли вони анонсували подію, заявивши, що вони обговорюватимуть майбутні ігри для PS5. Це свідчить про те, що ігри, які будуть представлені, можуть використовувати усі досягнення та можливості PlayStation 5.

Хоча ми не можемо передбачити майбутнє, але назвемо кілька проєктів, які можуть бути представлені.

Sony та Marvel

Після вдалої першої гри Sony готує для нас продовження — довгоочікувану Marvel’s Spider-Man 2, що розповідає про культового героя у Нью-Йорку.

На виставці PlayStation Showcase у 2021 році Insomniac порадувала фанатів, представивши як захопливий трейлер до гри, а також новий захопливий проєкт Marvel’s Wolverine про який наразі нічого не відомо.

Sony офіційно оголосила, що вікно релізу Marvel’s Spider-Man 2 призначено на 2023 рік, що було підтверджено в блозі PlayStation Blog. Пізніше Insomniac у своєму твіті в грудні 2022 року вказав більш точну дату релізу – осінь 2023 року.

Відтоді інформація про гру була мізерною, що змусило фанатів з нетерпінням чекати на розкриття геймплею та офіційну дату релізу. Тому очікуємо, що сьогодні будуть подробиці про цю гру.

Розвиток наявних франшиз, ремейки та інше

Окрім Insomniac, Naughty Dog також розширює свій постапокаліптичний всесвіт багатокористувацькою грою по The Last of Us. За чутками й Guerrilla Games планує випустити багатокористувацьку гру Horizon.

Sony також підтвердила, що буде показано сторонній контент, а також кілька ігор від її інді-партнерів. Mortal Kombat 1 виходить у вересні, і оскільки Sony позиціює себе як центр для фанатів файтингів, PlayStation Showcase — це ще одне чудове місце, де можна буде дізнатися більше про майбутню гру NetherRealm.

Також можуть бути й анонси Death Stranding 2 від Хідео Кодзіми та Tekken 8, але наступною найбільшою грою від сторонніх розробників може стати Final Fantasy VII Rebirth.

Подробиці про сиквел Final Fantasy VII Remake були неймовірно скупими з моменту його першого анонсу, але з того часу, було підтверджено, що гра знаходиться в «повному виробництві», вона має орієнтовну дату релізу — зима 2023 року.

Нарешті, у Sony є можливість повідомити, які з її ігор вийдуть на ПК наступними. Фанати також роками сподіваються побачити порт Bloodborne для ПК, хоча досі немає жодних ознак того, що це станеться. Однак, як мінімум можна очікувати на анонс ремейку гри для PS5.

Однак попри всі припущення ми уже дуже скоро зможемо дізнатися про всі анонси на самій презентації сьогодні вночі.

Раніше також стали відомі учасники Summer Game Fest 2023.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...