Реклама

🤔 Horizon Forbidden West: продажі та майбутнє серії

Čytaty latynkoju
🤔 Horizon Forbidden West: продажі та майбутнє серії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Horizon Forbidden West: продажі та майбутнє серії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У новому дописі в блозі Ян-Барт ван Бік, директор студії Guerilla, обговорив 20-річну історію студії, а також згадав успіхи Horizon Forbidden West.

Наприкінці допису, керівник зазначив, що кількість продажів серії перевищила 32,7 млн.

Також ван Бік завершив пост словами у яких зазначив:

Наостанок я хотів би поділитися, що ми дуже раді, що пригоди Елой продовжаться. Її остання місія приведе її до руїн Лос-Анджелеса в Horizon Forbidden West: Burning Shores, і ми не можемо дочекатися, коли ви дізнаєтеся, куди вона вирушить далі.

Ці коментарі з’явилися після схожої заяви, зробленої минулого місяця, коли Guerilla повідомила, що працює над «розширенням світу Horizon за допомогою наступної пригоди Елой і нашого захопливого онлайн-проєкту».

Цей онлайн-проєкт, швидше за все, є посиланням на ще не анонсовану Horizon MMO, але натяку на нову пригоду було достатньо, щоб гравці почали готувати свої списки бажань для Horizon 3.

Останні коментарі Ван Біка, схоже, подвоїли це. Продовження пригод Елой — ще один сильний натяк на те, що розглядається можливість створення третьої гри в основній трилогії (на додаток до спін-оффів на кшталт Call of the Mountain). Хоча це ще далеко не офіційне підтвердження проєкту, це певна заява про наміри щодо персонажа та світу, який створила Guerilla — навряднавряд чи це сюрприз, зважаючи на понад 30 мільйонів проданих копій трьох ігор.

Читайте також наш огляд на саму гру Horizon Forbidden West.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...