Реклама

🥊 Mortal Kombat 1 анонсовано. Чекайте вересня

Čytaty latynkoju
🥊 Mortal Kombat 1 анонсовано. Чекайте вересня
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥊 Mortal Kombat 1 анонсовано. Чекайте вересня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробник NetherRealm Studios офіційно представив Mortal Kombat 1, наступну частину своєї багаторічної серії файтингів. Як натякали усі попередні тизери, Mortal Kombat 1 — це перезавантаження серії, дія якої відбувається в новій ері, створеній Лю Каном після того, як він став божеством у Mortal Kombat 11, що вийшла у 2019 році.

Як і в попередніх іграх, у Mortal Kombat 1 буде сюжетний режим, унікальний список персонажів і нова бойова система. Більше ви можете побачити в трейлері нижче.

Хоча ця нова частина має багато змін та нових ідей, одна річ залишилася незмінною — це фірмове ультранасильство, яким відома серія. Як і попередні частини серії, Mortal Kombat робить ставку на бійню, кров і фаталіті.

Однією з нових систем, яку анонсують для гри, є Kameo Fighters, яка дозволить вам викликати на допомогу бійця з реєстру. Kameo Fighters — це унікальний список персонажів-партнерів, які допомагатимуть вам під час матчів, і ці персонажі обираються окремо від основного списку бійців.

NetherRealm підтвердила, що до ростеру увійшли Лю Кан, Скорпіон, Саб-Зіро, Райден, Кун Лао, Кітана, Міліна, Шанг Цунг, Джонні Кейдж та багато інших. Варто зазначити, що Цунг буде доступний як бонус за попереднє замовлення, а Джонні Кейдж отримає доступ до скіну Жан-Клода Ван Дамма через DLC Kombat Pack.

Щодо мультиплеєру, то NetherRealm підтвердила, що гравці, які передзамовили гру для консолі, зможуть взяти участь у бета-тестуванні в серпні.

Реліз Mortal Kombat 1 відбудеться 19 вересня на ПК, Switch, PS5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...