Реклама

🧟 Naughty Dog зробила декілька анонсів за франшизою The Last of Us: велика мультиплеєрна гра, зйомки серіалу та рімейк першої частини

Čytaty latynkoju
🧟 Naughty Dog зробила декілька анонсів за франшизою The Last of Us: велика мультиплеєрна гра, зйомки серіалу та рімейк першої частини
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧟 Naughty Dog зробила декілька анонсів за франшизою The Last of Us: велика мультиплеєрна гра, зйомки серіалу та рімейк першої частини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В рамках Summer Game Fest 2022 на сцену вийшов Ніл Дракман, креативний директор та президент Naughty Dog, і зробив одразу декілька важливих заяв.

Велика мультиплеєрна гра за The Last of Us

Спочатку режим мультиплеєра мав вийти для другої частини, однак врешті решт його скасували. Та ідею не полишили та з часом вона еволюціонувала в окрему повноцінну гру.

У гри буде окремий сюжет, що розгортатиметься в іншій частині США та з незнайомими нам героями. Також Ніл показав концепт-арт нової гри, на якому впізнається Сан-Франциско.

Більше деталей про проєкт Дракманн пообіцяв розкрити у 2023 році.

Серіал за The Last of Us від HBO

Зйомки серіалу, шоураннером якого став Крейг Мейзін («Чорнобіль») завершилися, останній день — 10 червня. В рамках заходу показали ще один кадр з майбутнього серіалу — фанати гри впізнають сцену у музеї.

Також стало відомо, що Трой Бейкер та Ешлі Джонсон, які озвучили головних героїв у грі, також отримали ролі у серіалі, однак які — поки не розкривають.

Нагадуємо також про перший кадр з серіалу, який показали у вересні 2021 року.

The Last of Us. Part I

Нарешті головний анонс вечора від Naughty Dog — це рімейк оригінальної гри 2013 року для PlayStation 5 та ПК. Як бачите, гра отримала трошки змінену назву — оскільки друга частина називалася Part II, то і першу логічно перейменувати.

Розробникам The Last of Us. Part I довелося перероблювати гру буквально з нуля, щоб вона виглядала не гірше за продовження. Зміни будуть відчутні не лише у візуальній частині (до речі, гра йтиме у 60 FPS), але й у бойовій системі.

На солодке Ніл Дракманн анонсував, що вже працює над якимось новим проєктом, але більше деталей розкрити не захотів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...