Реклама

😑 PlayStation Showcase: Ghost of Tsushima 2 і Dragon Age 4 не буде на виставці — інсайдер

Čytaty latynkoju
😑 PlayStation Showcase: Ghost of Tsushima 2 і Dragon Age 4 не буде на виставці — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😑 PlayStation Showcase: Ghost of Tsushima 2 і Dragon Age 4 не буде на виставці — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Репортер GamesBeat та ігровий інсайдер Джефф Грабб каже, що не варто очікувати на Ghost of Tsushima 2 від Sucker Punch та Dragon Age: Dreadwolf від BioWare на майбутній виставці PlayStation Showcase.

Після місяців чуток і спекуляцій PlayStation нарешті підтвердила, що проведе свою першу за два роки виставку PlayStation Showcase 24 травня. Це, звісно, знову запустило масу спекуляцій щодо того, які ігри з’являться на ній.

Хоча багато хто, ймовірно, вважав Ghost of Tsushima 2 фаворитом на показ, враховуючи популярність першої гри та той факт, що Sucker Punch не з’являлася з моменту виходу доповнення Iki Island. Однак, схоже, що нам не варто цього очікувати. Репортер GamesBeat та ігровий інсайдер Джефф Грабб розповів про деякі ігри, які варто чекати на виставці під час останнього випуску Game Mess Decides. На жаль, Ghost of Tsushima 2, на жаль, не є однією з них.

Під час подкасту Грабб сказав:

Повертаючись до PlayStation Showcase, я б просто викреслив дві речі, яких там не буде, якщо це комусь допоможе. Не схоже, що там буде Ghost of Tsushima 2. Напевно, її там не буде.

Це може стати несподіванкою, враховуючи, наскільки тихим був Sucker Punch в останні кілька років, але варто також пам’ятати, що Ghost of Tsushima фактично вийшла лише три роки тому і в розпал пандемії. Звісно, через Covid здається, що минуло більше часу, але насправді не так вже й багато.

Однак це не єдина гра, яка, ймовірно, взагалі не потрапить на виставку PlayStation Showcase. Грабб продовжив і розповів, що Dragon Age: Dreadwolf також не буде показана там.

Якщо Dragon Age: Dreadwolf не буде на виставці PlayStation Showcase, то цілком ймовірно, що BioWare взагалі не буде там присутня, оскільки майбутня гра Mass Effect, схоже, перебуває на набагато більш ранній стадії розробки, ніж Dreadwolf. Грабб зазначає, що більш імовірно, що ми побачимо наступну Dragon Age на літній виставці 2024 року.

Раніше також була інформація, що на нову Dragon Age не варто очікувати до початку фінансового 2025 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...