Реклама

😎 Blizzard «впевнена» у плавному запуску Diablo IV після бета-тесту

Čytaty latynkoju
😎 Blizzard «впевнена» у плавному запуску Diablo IV після бета-тесту
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😎 Blizzard «впевнена» у плавному запуску Diablo IV після бета-тесту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Blizzard заявила, що «дуже впевнена», що запуск Diablo IV пройде гладко після серії стрес-тестів серверів.

На вихідних розробник провів захід Server Slam, щоб востаннє протестувати сервери майбутньої рольової гри напередодні запуску в червні. Здавалося, що захід пройшов гладко, більшість гравців повідомляли про незначні черги, а під час гри продуктивність покращилася порівняно з попередніми тестами.

В інтерв’ю виданню Eurogamer, артдиректор Diablo IV Джон Мюллер та асоційований директор гри Джо П’єпіора сказали, що Blizzard добре налаштована на запуск гри, оскільки вони багато чому навчилися під час різних тестувань.

Кожна з цих бета-версій була трансформаційною з точки зору нашого розуміння власних технічних можливостей і того, що нам потрібно зробити, щоб зробити запуск більш плавною в цілому

П’єпіора розповів, що Blizzard проводила внутрішнє тестування Diablo IV понад рік, запускаючи сервери з мільйонами автоматизованих акаунтів, які виконували базові дії, такі як пошук предмета спорядження та його екіпірування, вбивство монстра та ін.

Хоча Blizzard багато чому навчилася на цих внутрішніх тестах, проте, за словами Пієпіори, ніщо не замінить живих тестів гравців.

Повторюючи коментарі керівника розробки Diablo Рода Фергюссона, П’єпіора сказав, що ці тести покликані допомогти Blizzard підготувати Diablo IV до запуску, і їх не слід вважати маркетинговими бета-версіями.

Це не маркетингові бета-версії. Жодна з них не була такою. Все було про те, що нам потрібні дані, щоб переконатися, що запуск пройде гладко. Це повністю відповідає меті бета-версій, які ми робили.

Як і її попередниці, для Diablo IV завжди потрібен онлайн, а це означає, що будь-які проблеми з сервером можуть завадити людям грати в гру, за яку вони заплатили повну ціну.

Також напередодні розробники розповіли про сезони в Diablo IV та інші деталі гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...