Реклама

😈 Нове відкрите бета-тестування Diablo IV відбудеться у травні

Čytaty latynkoju
😈 Нове відкрите бета-тестування Diablo IV відбудеться у травні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Нове відкрите бета-тестування Diablo IV відбудеться у травні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні ми повідомляли, що Blizzard готують «секретний анонс» на ефірі з розробниками Diablo IV, який вони провели вчора. На ньому власне оголосили про проведення третього бета-вікенду для Diablo IV, під час якого буде проведено стрес-тестування серверів напередодні запуску гри на початку червня.

Власне це й було тим «сюрпризом», який нам обіцяв Род Фергюссон.

Відзначимо, що до цього моменту вже відбулося два бета-тести Diablo IV, але гравці прагнуть більшого. Blizzard вирішила, що це бажання збігається з потребою команди розробників у більшій кількості даних. Вони навіть підтвердили наявність спеціального луту для гравців Diablo IV, які бажають протестувати гру ще раз перед запуском.

Перше бета-тестування проходило з 17 по 19 березня і пропонувало ранній доступ до бета-версії Diablo IV тим, хто попередньо придбав гру або отримав ключ за допомогою акції. У бета-версії раннього доступу було доступно лише три з п’яти класів, а останні два розблокували для відкритого бета-тестування Diablo IV. Відкрите бета-тестування тривало з 24 по 26 березня і було доступним кожному хто цікавиться грою.

diablo

Третя бета Diablo IV продовжиться з того ж місця, на якому зупинилося відкрите бета-тестування. До нього увійде весь контент, представлений у відкритому бета-тестуванні, включаючи повну локацію «Зламані Піки» (Fractured Peaks), «Акт 1» історії Diablo IV та прогресію з 1 по 20 рівень. Будуть доступні всі п’ять класів, включаючи Некроманта і Друїда, а з босом Ашавою можна буде битися кожні три години.

Також гравці матимуть можливість отримати новий трофей «Плач Ашави», який буде даватися після, досягнення 20 рівня та перемоги над Ашавою.

diablo

Ось цю тварину вам потрібно буде перемогти

Травневий бета-тест Diablo IV офіційно розпочнеться 12 травня о 19:00 і триватиме 48 годин до 19:00 14 травня.

Варто додати, що це офіційний стрес-тест серверів, відповідно Blizzard хоче, щоб якомога більше гравців були онлайн одночасно. Це може означати, що сервери будуть падати, черги можуть бути довгими, а ігровий процес загалом може бути гіршим. У попередніх бета-версіях Blizzard швидко вносила покращення після будь-якої проблеми. Сподіваємось, так само буде і в травневій бета-версії.

Blizzard також підтвердила, що травнева бета-версія буде заснована на релізній версії Diablo IV. У ній будуть всі зміни, зроблені на основі відгуків з попередніх двох бета-версій. Це також означає, що між травневою бетою і запуском Diablo IV не буде зроблено жодних значних змін. Зрештою, Diablo IV вже «пішла на золото». Будь-які подальші необхідні зміни доведеться вносити після запуску. Це, ймовірно, остання можливість для гравців Diablo IV спробувати гру до запуску. Сподіваємось, фанати зможуть використати її на повну.

Реліз Diablo IV запланований на 6 червня для ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X/S.

Раніше ми повідомляли, які саме зміни внесли до Diablo IV після перших тестувань.

 

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...