Реклама

😡 Користувачі скаржаться на те, що Wordle стала «надто важкою» після покупки New York Times

Čytaty latynkoju
😡 Користувачі скаржаться на те, що Wordle стала «надто важкою» після покупки New York Times
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😡 Користувачі скаржаться на те, що Wordle стала «надто важкою» після покупки New York Times
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Користувачі почали масово скаржитися на те, що гра Wordle стала важчою після того, як її придбало видання New York Times.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

 

Наведений вище твіт, зображає настрої багатьох користувачів Twitter, які скаржаться на те, що Wordle використовує складніші слова, після того, як гра перейшла до The New York Times

Про Wordle

Wordle це гра, у якій за шість спроб треба відгадати слово з п’яти літер. Її автор розробник Джоша Вордла, який обіграв своє власне прізвище з назвою гри — Wordle та Wardle.

Гра стала віральною завдяки тому, що кожен день було нове слово й користувачі ділились своїми результатами, кому з якої спроби вдалось відгадати слово. Якщо ви десь бачили у своїй стрічці новин різнокольорові цеглинки, то це й були результати в Wordle. Зелена цеглинка — правильно відгадана літера й на своєму місці; жовта — правильна літера, але не на своєму місці; чорна/сіра — такої літери немає.

Якщо ви хочете пограти в таку гру українською мовою, то вже вийшли аналоги — «Словко» та «Кобза» (застосунок наразі доступний лише на iOS).

Однак, як передає  The Guardian слова Тайгера Вебба, редактора і дослідника Австралійської телерадіомовної корпорації, який спеціалізується на мові, то він зазначає, що не впевнений, що складність гри зросла.

Вебб визнав, що з перенесенням головоломки в New York Times видання, можливо, захоче «покласти на ньому свій відбиток».

Могло бути важче, вони могли щось змінити, ми не знаємо. Але навіть якщо вони нічого не змінили… відкрийте словник на випадковій сторінці, і ви знайдете слово з п’яти букв в англійській мові, яке ви не знаєте

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Відзначимо, що коли наприкінці минулого місяця газета New York Times придбала вірусну щоденну гру Wordle, новий власник пообіцяв, що «в її ігровий процес не буде внесено жодних змін». Але хоча основна система відгадки Wordle залишається незмінною, виявляється, що Times внесла деякі незначні зміни до списків слів із п’яти літер, які допомагають визначити гру.

З моменту публічного запуску в жовтні минулого року Wordle спиралася на два основних списки слів із п’яти букв. Перший, який визначає, які слова гравцям дозволено вгадати, охоплює майже 13 000 слів — майже кожне таке слово в англійській мові. Другий, список щоденних відповідей, містить більш обмежений набір із приблизно 2300 цих слів, спочатку вибраних на основі того, чи були вони знайомі товаришу творця Wordle Джошу Вордлу, Палаку Шаху.

Обидва списки вже давно є загальнодоступними для всіх, хто приділяє час, щоб переглянути JavaScript код гри. У минулому деякі гравці навіть використовували цю слабку систему безпеки, щоб спробувати зіпсувати для інших щоденне рішення Wordle.

Відзначається, що єдині зміни, які внесли нові власники, це те, що вони прибрали з попереднього списку слів ті, які можуть вважатися образливими для різноманітних груп людей.

З часом ми оновлюємо список слів, щоб видалити незрозумілі слова, щоб головоломка була доступною для більшої кількості людей, а також образливі слова

New York Times

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...