Реклама

😱 The New York Times придбав гру Wordle

Čytaty latynkoju
unsplash.com
😱 The New York Times придбав гру Wordle
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😱 The New York Times придбав гру Wordle
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у мережі особливої популярності набрала гра Wordle — наразі кількість її користувачів досягла декількох мільйонів щоденно.

Видання The New York Times оголосило про покупку гри. Яка саме вартість угоди точно невідомо, але у виданні зазначають, що мова йде про «семизначну суму». Також повідомляють, що спочатку гра залишиться безкоштовною для нових і вже існуючих користувачів, але незабаром вона стане частиною передплати на саме видання.

The New York Times вже має декілька своїх ігор: кросворд, Spelling Bee, Letter Boxed, Tiles, Vertex та інші. Коли саме Wordle стане доступною лише за передплатою — точно невідомо.

Про Wordle

Wordle це гра, у якій за шість спроб треба відгадати слово з п’яти літер. Її автор розробник Джоша Вордла, який обіграв своє власне прізвище з назвою гри — Wordle та Wardle.

Гра стала віральною завдяки тому, що кожен день було нове слово й користувачі ділились своїми результатами, кому з якої спроби вдалось відгадати слово. Якщо ви десь бачили у своїй стрічці новин різнокольорові цеглинки, то це й були результати в Wordle. Зелена цеглинка — правильно відгадана літера й на своєму місці; жовта — правильна літера, але не на своєму місці; чорна/сіра — такої літери немає.

Якщо ви хочете пограти в таку гру українською мовою, то вже вийшли аналоги — «Словко» та «Кобза» (застосунок наразі доступний лише на iOS).

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...