Реклама

🎮 Assassin's Creed Valhalla на ПК (неочікувано) має підтримку DualSense PS5

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🎮 Assassin's Creed Valhalla на ПК (неочікувано) має підтримку DualSense PS5
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Assassin's Creed Valhalla на ПК (неочікувано) має підтримку DualSense PS5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На порталі Video Games Chronicle виявили, що версія Assassin’s Creed Valhalla на ПК має підтримку контролера DualSense для PlayStation 5. Компанія Ubisoft не оголошувала про підтримку контролерів тож це було суто випадкове відкриття.

На відео користувача порталу можна побачити, як він використовує DualSense для стрільби з лука. Адаптивні курки важче натискати при натягуванні тятиви — так само відбувається цей процес і на консолі.

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Щоправда, контролер працює лише якщо він під’єднаний до ПК дротом. Цілком можливо, що згодом розробники повідомлять про повноцінну підтримку DualSense комп’ютером.

Про гру

У квітні компанія представила перший тизер нової частини Assassin’s Creed. Гра присвячена скандинавській міфології та нордичній тематиці, а сюжет базується на історії асасина та за сумісництвом вікінга, котрий веде свою війну проти королівств тогочасної Британії.

Раніше компанія зробила анонс першого офіційного арту гри. Його намалював у 8-годинній прямій трансляції відомий ілюстратор BossLogicВідео створення арту доступно у записі.

Ціна за Assassin’s Creed Valhalla стартує від $59,99. Сама гра доступна на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox X, Xbox One, Stadia та ПК ексклюзивно в Epic Games Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...