Реклама

😭 Онук та дідусь пройшли Mass Effect: «Це були найвеселіші два тижні за останні 30 років»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
😭 Онук та дідусь пройшли Mass Effect: «Це були найвеселіші два тижні за останні 30 років»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😭 Онук та дідусь пройшли Mass Effect: «Це були найвеселіші два тижні за останні 30 років»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

StormRaider2000, користувач Reddit, розповів свою історію гри у перевидання Mass Effect зі своїм дідусем.

Кожен рік онук їде до дідуся, аби провести з ним декілька тижнів. Протягом цього часу дідусь зазичай дивився, як онук грає у ігри, бо йому подобається сюжет. Цього разу онук запропонував дідусеві самостійно приймати рішення у грі — він обирав репліки у діалогах та сюжетні рішення.

Дідусь зізнався, що він «провів кращі два тижні за останні 30 років». Відтак він зробив з головного героя Шепарда «сутенера», у якого було декілька романів з іншими персонажами. Також дідусь урятував Царицю Рахни, вилікував генофаг та зробив багато інших сюжетних рішень.

Якщо хтось ще має літніх членів сім'ї, спробуйте! Це чудовий спосіб провести з ними час. Дідусь не може перестати говорити про це іншим людям, це було найбільше задоволення за останні 30 років (за його словами)

StormRaider2000

Сам StormRaider2000 повідомив, що вони грали у найлегшому режимі, аби зосередитись суто на сюжеті. Наразі онук і дідусь планують продовжити грати разом.

Спочатку онук хотів обрати Red Dead Redemption 2, однак там немає такої великої кількості сюжетних рішень, як в інших іграх, тож наступного разу вони гратимуть проходитимуть Witcher 3: Wild Hunt.

Читайте також: 😱 «Балдьожні пісеньки»: Кріс Айзек — Wicked Game

Про перевидання

У травні цього року компанії Electronic Arts і BioWare випустили перевидання Mass Effect Legendary Edition. У грі покращили все — від тіней обєктів до моделей персонажів.

Перевидання складається з перших трьох ігор та більш ніж 40 доповнень до них, бонусної зброї й броні та багатьох інших речей.

Гра вийшла на ПК, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4 і PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...