Реклама

⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри

Потрапити до Вальгалли від Ubisoft можна буде вже цієї осіні.
Čytaty latynkoju
⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Потрапити до Вальгалли від Ubisoft можна буде вже цієї осіні.

Assassin’s Creed Valhalla

Сьогодні компанія Ubisoft представила перший тизер нової частини з серії ігор Assassin’s Creed.

Нова гра присвячена скандинавській міфології та нордичній тематиці, а сюжет базується на історії асассина та за сумісництвом вікінга, котрий веде свою війну проти королівств тогочасної Британії.

Раніше компанія зробила анонс першого офіційного арту гри. Його намалював у 8-годинній прямій трансляції відомий ілюстратор BossLogicВідео створення арту доступно у записі.

Арт Assassin’s Creed Valhalla від BossLogic

Читайте також: 👾 У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії

З самого арту вже можна побачити, що в грі залишаться найкращі механіки з колишніх ігор серії Assassin’s Creed. Драккар з лівого боку може означати, що буде можливість робити набіги на міста та селища, а ворон може виконувати схожу функцію з минулої частини Odyssey— політ птиці дозволяє відмічати ворогів з висоти та допомагає в битвах.

Також можна побачити, що можливі будуть масові баталії. Цілком можливо, що можна буде подорожувати по територіям країн Скандинавії — Норвегії, Данії та Швеції. Хоча основна дія, за заявою розробників, відбуватиметься в Англії.

До того ж варто зазначити, що головний герой гри тримає в руках не  тільки звичні кинджали ассасинів, а й сокиру, що є більш притаманним видом зброї саме для вікінгів — це може означати, що можна очікувати на окремий різновид братерства асассинів-вікінгів.


Згідно з інформацією сайту Ubisoft, також можна буде зробити своє поселення, котре потім можна розвивати та будувати різноманітні споруди. Востаннє в серії така можливість була в Assassin’s Creed: Black Flag, дія якої відбувалася на островах Карибського басейну.

Над розробкою одночасно працювало 14 різних компаній зі всього світу, а знайти підказку до нової тематики гри можна було в іншій грі від Ubisoft — The Division 2.

Пасхалка в The Division 2

Очікувати на вихід нової гри можна вже цієї осені, до святкового сезону у США, який починається з Дня подяки — четвертого четверга листопада. Ціна за Assassin’s Creed Valhalla стартуватимє від $59,99. Сама гра буде доступна на Play Station 4, Play Station 5, Xbox X, Xbox One, Stadia та ПК ексклюзивно в Epic Games Store.

Також ми раніше писали? Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll, як Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...