Реклама

🙅‍♀️ Microsoft і Apple відмовилися від місць у раді директорів OpenAI

Čytaty latynkoju
🙅‍♀️ Microsoft і Apple відмовилися від місць у раді директорів OpenAI
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙅‍♀️ Microsoft і Apple відмовилися від місць у раді директорів OpenAI
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після новин, що Apple отримає свого представника у раді директорів OpenAI разом із Microsoft, тепер обидві компанії вирішили покинути свої місця.

Видання The Verge повідомляє, що обидві компанії відмовилися від своїх місць у раді директорів OpenAI на тлі регуляторних перевірок.

Відзначимо, що обидві компанії отримали місця у раді директорів, однак їхні представники не мали жодного голосу та безпосереднього впливу на прийняття рішень і були радше спостерігачами.

Microsoft отримала місце в раді директорів ще минулого року після перипетій зі звільненням та поверненням Сема Альтмана. Однак тепер компанія вирішила відмовитися від свого місця та буде іншими способами співпрацювати з OpenAI. На фоні цих нови також стало відомо, що й Apple відмовилася від свого місця та не буде направляти свого представника до ради директорів.

Відзначається, що тепер новий підхід OpenAI до Microsoft і Apple передбачає проведення «регулярних зустрічей із зацікавленими сторонами для обміну інформацією про прогрес у виконанні нашої місії та забезпечення більш тісної співпраці у сфері безпеки та захисту».

The Verge відзначає, що одна з причин такого рішення обох компаній це регулярні перевірки з боку антимонопольних органів, які почергово перевіряють компанії, які уклали угоди з OpenAI щодо використання можливостей штучного інтелекту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...