Реклама

🎮 Людина, якій вперше вживили Neuralink, використала чип, щоб усю ніч провести у Civilization VI

Čytaty latynkoju
🎮 Людина, якій вперше вживили Neuralink, використала чип, щоб усю ніч провести у Civilization VI
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎮 Людина, якій вперше вживили Neuralink, використала чип, щоб усю ніч провести у Civilization VI
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перший пацієнт, якому вживили мозковий імплантат Neuralink виявився запеклим ґеймером, адже він провів усю ніч граючи у Civilization VI.

Ще в січні Ілон Маск повідомив, що його компанії Neuralink вдалося успішно імплантувати перший мозковий чип людині. Згодом стало відомо, що він уже може подумки керувати комп’ютерною мишею й ось тепер ми знаємо, як саме 29-річний Ноланд Арбо вирішив використати свої нові можливості.

У своєму ефірі у Twitter (X), він розповів, що в першу чергу він зробив, коли отримав повноцінний контроль над чипом:

Одного разу, коли ви вперше дали мені повний контроль над цим, я не спав до 6-ї ранку, граючи в Civilization VI. Це було того варте, я думаю, що це найкращий спосіб сказати, це було круто. Я практично відмовився від гри в цю гру.

Варто відзначити, що сам Арбо паралізований і раніше він не мав можливості грати у ігри оскільки загалом це вимагало допомоги від когось іншого. Однак тепер для нього це змінилося:

Тепер я можу буквально просто лежати в ліжку і грати досхочу. Чесно кажучи, найбільшим обмеженням на цьому етапі було чекати, поки імплант зарядиться після того, як я використав весь заряд. Отже, погравши вісім годин, я мусив вийти і дати йому трохи підзарядитися, а потім, сподіваюся, зможу пограти ще трохи.

Сам Арбо є паралізованим нижче плечей уже майже вісім років після нещасного випадку під час дайвінгу.

Нагадаємо, стартап Neuralink Маск розвиває з 2016 року. Зазначається, що чип може допомогти людям з хворобами Альцгеймера і Паркінсона, паралічами, а також людям з вродженими захворюваннями мозку.

Відзначимо, що у нас також є огляд Civilization VI від нашого користувача.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...