Реклама

🥴 CEO X каже, що ребрендинг означає «звільнення від Twitter»

Čytaty latynkoju
🥴 CEO X каже, що ребрендинг означає «звільнення від Twitter»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥴 CEO X каже, що ребрендинг означає «звільнення від Twitter»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні відбувся ребрендинг Twitter у X. Звісно що це викликало багато критики з огляду на всі інші сумнівні ініціативи Ілона Маска.

Тепер же генеральна директорка Twitter (X) Лінда Яккаріно публічно розповісти про сенс такого кроку та чому було вирішено по суті забути про багаторічний бренд під іменем Twitter. У своєму інтерв’ю для CNBC вона зауважила:

Подумайте про те, що сталося з моменту придбання. Досвід та еволюція до довгих відео та статей, підписка на ваших улюблених авторів, які тепер заробляють на платформі реальні гроші.

Вона розповіла, що користувачі Twitter (X) незабаром зможуть здійснювати відеодзвінки на платформі.

Ребрендинг став справжнім звільненням від Twitter. Якщо ви залишаєтесь Twitter, або яким би не був ваш попередній бренд, зміни, як правило, будуть лише поступовими.

Таким чином Яккаріно намагається пояснити, що у компанії вирішила відмовитися від назви Twitter і прийти до бренду X через всі майбутні зміни на платформі, які змінюють те чим був Twitter дуже довгий час.

Нагадаємо. що раніше Яккаріно називала рішення про ребрендинг «другим шансом», а співробітникам наголошувала, що вони «творять історію».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...