Реклама

🌚 У Twitter тепер за замовчуванням буде темна тема. Маск вважає так краще

Čytaty latynkoju
🌚 У Twitter тепер за замовчуванням буде темна тема. Маск вважає так краще
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🌚 У Twitter тепер за замовчуванням буде темна тема. Маск вважає так краще
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Не встигли стихнути усі суперечки з приводу того, що Ілон Маск перейменовує Twitter в X, як він зробив чергову заяву, яка прийшлася багатьом не до душі.

Напередодні Маск написав, що «незабаром на цій платформі буде тільки «темна тема», бо це кращу у всіх сенсах.

Звісно, що таке рішення одразу викликало обурення. Люди у відповідь почали відзначати, що світлий текст на чорному може важче сприймається. Відповідно користувачі почали закликати зберегти опцію вибору режиму на власний розсуд.

Після всього цього Маск заявив, що оскільки «багато людей просили зберегти світлий режим, тому ми збережемо його, але за замовчуванням він буде темним, а затемнений буде видалено».

Наразі ж Twitter традиційно пропонує кілька різних тем, які ви можете обрати: світла, яка стоїть за замовчуванням, затемнена та повністю темна.

Відзначимо також, що поступовий ребрендинг Twitter на X продовжується. Наприклад користувачі застосунку на Android уже отримали оновлення з новим ім’ям та логотипом. Імовірно, що незабаром й застосунок для iOS теж оновлять.

Нагадаємо, що напередодні CEO Twitter написала працівникам, що вони зараз «пишуть історію» й назвала ребрендинг «другим шансом» для соцмережі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...