Реклама

😍 Чат-бот Google Bard став доступний в Україні

Čytaty latynkoju
Google
😍 Чат-бот Google Bard став доступний в Україні
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😍 Чат-бот Google Bard став доступний в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відсьогодні, 13 липня, штучний інтелект від Google Bard став доступним в Україні.

Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За словами очільника Мінцифри, Bard вже вміє експортувати код Python не тільки в Google Colab, а й у Replit та впорядковувати розмови й запити, щоб знаходити їх швидше та зручніше.

Штучний інтелект — це тренд, який необхідно опанувати кожному. Він уже став частиною нашого життя, тому потрібно знати його можливості. Розуміти, які завдання можна делегувати ШІ та як автоматизувати певні процеси.

Михайло Федоров

Також вчора Google повідомив, що додав деякі нові функції до свого чат-бота. Зокрема тепер Bard вміє відповідати на запити генерованим голосом та відповідати на підказки, які також містять зображення.

Google позиціонує голосові відповіді Bard як корисний спосіб «виправити вимову слова або прослухати вірш чи сценарій».

Функція, яка дозволяє додавати зображення до підказок, вперше була продемонстрована Google на конференції I/O у травні. Google каже, що ця функція наразі доступна лише англійською мовою і «незабаром» розшириться на інші мови.

Також Bard отримав можливість закріплювати та перейменовувати бесіди, ділитися відповідями з друзями, а також змінювати тон і стиль відповідей, які отримує користувач.

Раніше ми розповідали, що 10 травня Google провів щорічну конференцію I/O. Редакція Na chasi слідкувала за конференцією та розповідала про все цікаве, що показали.

Щодо інших новин — Clarkson Law Firm подала масштабний позов до суду проти Google. Компанію звинувачують у незаконному зборі інформації двох мільйонів користувачів для свого Bard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...